Ελεύθερη η Σταρ Ελλάς και ο σύντροφος της που εμπλέκονται σε υπόθεση δολοφονίας

Η δίκη, ορίστηκε μετά το Πάσχα

Ελεύθερη η Σταρ Ελλάς και ο σύντροφος της που εμπλέκονται σε υπόθεση δολοφονίας

Ελεύθερη αφέθηκε η Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου, και ο πυγμάχος φίλος της Τάσος Μπερδέσης, που κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία.

Όπως σας γράψαμε και από το star.gr, οι δυο τους βρέθηκαν μπλεγμένοι, όταν η πρώην Σταρ Ελλάς, πήγε στο σπίτι της εγκύου αδερφή της να την επισκεφθεί, και από τη μια στιγμή στην άλλη, βρέθηκε με χειροπέδες και κατηγορούμενη, για υπόθαλψη εγκληματία, ενός 30χρονου,ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε έναν 38χρονο στην Πάτρα, επειδή τον θεωρούσε υπεύθυνο για τη δολοφονία του αδερφού του, και ενός αθλητή χάντμπολ, έξω από bar στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Μετά από τρεις μέρες στην Ασφάλεια, η Διονυσία Κουκίου βγήκε από την πόρτα του αυτόφωρου το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης.

Μιλώντας στο Star, o συνήγορος υπεράσπισης Σάκης Κεχαγιόγλου, δήλωσε πως τόσο η Διονυσία Κουκίου, όσο και ο πυγμάχος φίλος της Τάσος Μπερδέσης, «ήταν αθώοι, δεν γνώριζαν απολύτως τίποτε, και δεν υπήρχε ενεργό ένταλμα συλλήψεως για τον φυγόδικο».

Στο ίδιο μήκος κύματος, και ο συνήγορος υπεράσπισης Μιχάλης Δημητρακόπουλος, που πρόσθεσε πως «στο μετ΄αναβολήν δικαστήριο, θα αθωωθούν με συνοπτικές διαδικασίες. Είναι μια αστεία υπόθεση, και είναι κρίμα να κρατούνται άνθρωποι για αστείες υποθέσεις».

Τόσο η πρώην Σταρ Ελλάς όσο και ο πυγμάχος, αφέθηκαν ελεύθεροι, μιας και στο αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο δεν εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί που τη συνέλαβαν, για να καταθέσουν.

Έτσι, η δίκη της ορίστηκε μετά το Πάσχα.

Την ίδια στιγμή, στον ανακριτή οδηγήθηκε και ο 30χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 38χρονου στην Πάτρα.

Οι συνήγοροι του, ζήτησαν νέα προθεσμία για να απολογηθεί. Το πρωί της Τετάρτης, θα οδηγηθεί και πάλι στον ανακριτή, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς οι αστυνομικοί φοβούνται το ενδεχόμενο βεντέτας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top