Η Εριέττα από τα «Μυστικά της Εδέμ», αποκαλύπτει

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια…

Η Εριέττα από τα «Μυστικά της Εδέμ», αποκαλύπτει

Η όμορφη Εριέττα από τα «Μυστικά της Εδέμ», κατά κόσμον Μάντυ Λάμπου, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «ΜΙΛΑ» και μίλησε για όλα αποκαλύπτοντας στοιχεία από τα επόμενα επεισόδια της σειράς!

«Θα βγει από την εντατική η Εριέττα», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός και συμπλήρωσε, «ήδη σε αυτά τα επεισόδια βλέπουμε ότι είναι καλύτερα και πολύ σύντομα θα πάει σπίτι της».

Στην ερώτηση αν η Εριέττα θα είναι τελικά με τον καλό της Στέφανο, κατά κόσμον Αλέξανδρο Σταύρου, απάντησε, «έτσι δείχνουν όλα» και χαμογέλασε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο πολύπαθος έρωτάς τους θα έχει …happy end!

Ο κόσμος έχει επηρεαστεί από την πολύ επιτυχημένη σειρά τα «Μυστικά της Εδέμ» και την ταυτίζει με τον ρόλο της Εριέττας. Μάλιστα απ΄ ότι ανέφερε ένας κύριος την πλησίασε πρόσφατα και της είπε: «χαίρομαι που είσαι ζωντανή» και εκείνη του απάντησε «και εγώ»!

Τέλος αποκαλύπτει το backstage της σκηνής που την «πυροβολούν». Μπορεί στο σήριαλ να είδαμε μια φοβισμένη Εριέττα την στιγμή που πυροβολήθηκε, όμως δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα, καθώς η Μάντυ Λάμπου, φοβάται στην ιδέα κάποιος να την σημαδεύει με ένα …όπλο, έστω και στα ψέμματα! Απ΄ότι η ίδια αποκάλυψε στην εκπομπή «ΜΙΛΑ» ρώτησε αρκετές φορές πριν γυριστεί η σκηνή εάν τ�� όπλο είναι άσφαιρο και μόνο όταν σιγουρεύτηκε δέχτηκε να συνεχίσει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top