ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: δες την φουσκωμένη κοιλιά της Kate Middleton

Γιατί είναι τόσο μικρή, αν και διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης;

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: δες την φουσκωμένη κοιλιά της Kate Middleton

Λες και... απλά παράφαγε είναι η κοιλίτσα της Kate Middleton, που αποφάσισε να την εμφανίσει για πρώτη φορά σε δημόσια θέα!

Η 31χρονη δούκισσα, που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης, φόρεσε ένα μεταξωτό φόρεμα -μάρκας Erdem και αξίας περίπου 1.200 ευρώ- και επισκέφθηκε σχολείο στην περιοχή του Manchester, επιλέγοντας να μην κρύψει την κοιλίτσα της με κάποιο παλτό ή πανωφόρι, όπως έκανε σε άλλες δημόσιες εμφανίσεις της.

kate1.jpg

Ένα απλό... καρουμπαλάκι έχει η Kate – Catherine, σε αντίθεση με άλλες εγκυμονούσες στον ίδιο μήνα, όπως η Kim Kardashian, που είναι λες και θα σκάσουν!

Ανησύχησαν οι Βρετανοί και οι ειδικοί έσπευσαν να μιλήσουν σε έντυπα και εκπομπές για το μέγεθος της κοιλιάς...

kate2.jpg

Όπως τονίζουν, το μικρό μέγεθος της κοιλίτσας δεν προκαλεί καμία ανησυχία και οφείλεται είτε στο αδύνατο αλλά μυώδες σώμα του μωρού, είτε στη θέση του. Παράλληλα, επισημαίνουν πως οι μικρές κοιλιές είναι συνηθισμένες σε μέλλουσες μαμάδες με γυμνασμένα σώματα, όπως εκείνο της Kate Middleton!

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η δούκισσα, ο πελαργός αναμένεται στα μέσα Ιουλίου, ενώ το φύλο του μωρού δεν έχει επιβεβαιωθεί δημόσια, αλλά εικάζεται ότι είναι κοριτσάκι.

kate3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top