Μαρίνα Βλαχάκη: «πλήρωσα την σχέση μου με τον Στράτο Διονυσίου»

Τι αποκάλυψε για τον λαϊκό τραγουδιστή;

Το ότι πλήρωσε ακριβά στη ζωή και την καριέρα της τη σχέση με τον Στράτο Διονυσίου εξομολογήθηκε η Μαρίνα Βλαχάκη, η γυναίκα που βρέθηκε στο πλευρό του λαϊκού τραγουδιστή μέχρι και τον θάνατό του!

«Η σχέση μας είναι μια μπερδεμένη ιστορία, όμως, ο Στράτος δεν με έκρυψε ποτέ και ήταν πάντα δίπλα μου. Το ότι δεν ζούσαμε μαζί ήταν δική μου επιλογή γιατί οι δικοί μου δεν ενέκριναν αυτή τη σχέση. Εκείνος προσπάθησε να τους προσεγγίσει, αλλά εκείνοι ήταν ανένδοτοι», είπε η τραγουδίστρια.

Όπως πρόσθεσε, το μόνο που την στεναχώρησε είναι ότι δεν κατάφερε να είναι δίπλα στον λαϊκό τραγουδιστή έως το τέλος της ζωής του: «ήταν σαν μικρό παιδί, έπρεπε να τον πάρεις από το χέρι για να πάει να κάνει ένα τσεκάπ. Είχα πάει να τον δω και είδα ότι δεν ήταν καλά, όμως, δεν δέχθηκε να πάμε μαζί για τσεκάπ και μου είπε ότι θα έκανε στην Αμερική, όπου θα πήγαινε για εμφανίσεις».

«Δεν ξεπερνιέται ένας άνθρωπος που έχεις λατρέψει τόσο πολύ. Έκανα κι άλλες σχέσεις στη ζωή μου μετά, ερωτεύτηκα... εκείνος ήταν κομμάτι της ζωής μου», συνέχισε η Μαρίνα Βλαχάκη, προσθέτοντας πως πλήρωσε και στην καριέρα της τη σχέση με τον Στράτο Διονυσίου.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια έφερε ως παράδειγμα την Δήμητρα Παπανδρέου και το πώς την αντιμετώπισαν πριν και μετά τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ τόνισε πως δεν απογοητεύτηκε από τον κόσμο, αλλά από το σινάφι ��ης το οποίο την απαξίωσε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top