Kate Moss: Βγαλμένη από πασαρέλα της δεκαετίας του ´50

Δείτε την να «κλείνει» το σόου της Louis Vuitton

Kate Moss: Βγαλμένη από πασαρέλα της δεκαετίας του ´50

Αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά την Kate Moss του σήμερα, με την Kate Moss παλιότερων ετών, νομίζει ότι είναι δυο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα. Κι όμως, η βασίλισσα της επίδειξης του Οίκου Louis Vuitton, που παρουσίασε την κολεξιόν του για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2012 στο Παρίσι είναι η ίδια γυναίκα που πριν από λίγα χρόνια βλέπαμε «λιώμα» να παίρνει ναρκωτικά.

Η «κοιλιά» στην καριέρα της ανήκει στο παρελθόν και οι δύσκολες στιγμές που της στοίχισαν τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Η Kate τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, με το λευκό babydoll φόρεμα με φτερά που έβαλε στο κλείσιμο της επίδειξης του Marc Jacobs, που σχεδιάζει για την εταιρεία.

Η επίδειξη ήταν 100% βασισμένη και σχεδιασμένη στο ζωντανό carousel που υπήρχε στο κέντρο της αίθουσας όπου έγινε η επίδειξη, την οποία παρακολούθησαν ονόματα όμως η Uma Thurman, η Natalia Vodianova, αλλά και πριγκίπισσες από ολόκληρο τον κόσμο.

Το λευκό φόρεμα της θεάς του catwalk συνοδευόταν από υπέροχες απλές κατάλευκες γόβες, μυτερές που είναι και must, καθώς και μια απλή αλλά εξίσου elegante τιάρα στα μαλλιά της, με τρόπο που αναδείκνυε το αψεγάδιαστο πρόσωπό της.

Στην προηγούμενη επίδειξη του Οίκου, η Kate Moss είχε προκαλέσει και πάλι ποικίλα σχόλια, καθώς πέρυσι είχε κλείσει το σόου καπνίζοντας ένα τσιγάρο. Όπως φαίνεται, όποιον τρόπο και εάν επιλέξει, το αποτέλεσμα θα είναι ένα: Grand φινάλε για μια grande εκπρόσωπο της μόδας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top