ΔΕΙΤΕ τις αντιδράσεις των πρώην συντρόφων της Άννας Βίσση

Τι είπαν μετά την προβολή του reality

ΔΕΙΤΕ τις αντιδράσεις των πρώην συντρόφων της Άννας Βίσση

Φωτιές άναψε το rockumentary της Άννας Βίσση για τη ζωή της. Οι… γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της superstar κέντρισαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, προκάλεσαν όμως και τις ανάλογες αντιδράσεις.

Η «Πρωινή Μελέτη» μίλησε με τον Κ. Φραγκολιά, τον Α. Γκλέτσο και τον Λ. Λιβιεράτο, τρεις από τις σχέσεις της που είχαν απασχολήσει πολύ και τα μέσα.

«Δεν έχω να πω κάτι. Είναι κάτι που αφορά την Άννα. Δε θέλω τώρα να αναφερθώ σ’ αυτό», δήλωσε λιγάκι ενοχλημένος ο Κώστας Φραγκ��λιάς και πρόσθεσε:

«Καλή επιτυχία εύχομαι στο καινούργιο της εγχείρημα. Είναι πράγματα που αφορούν την Άννα και εμένα καθαρά», τόνισε και έκλεισε εκεί την κουβέντα.

Αντίθετα ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν πολύ θερμός να μιλήσει για την τραγουδίστρια, αποκαλύπτοντας μόνο καλές αναμνήσεις από την τότε σχέση τους.

«Κι εγώ έπεσα στα πατώματα για την Άννα», είπε ο δήμαρχος Στυλίδας, απαντώντας σε σχόλιο που ακούστηκε στο reality, ότι η Βίσση έπεσε στα πατώματα για τον Καρβέλα, τον Νταλάρα και τον Γκλέτσο.

«Ήταν αμοιβαίο 100%. Η σχέση μου με την Άννα, ήταν μια συγκλονιστική στιγμή στη ζωή μου», αποκάλυψε ο Απόστολος Γκλέτσος, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μην του άρεσε στην Άννα.

Στην «Πρωινή Μελέτη» μίλησε και ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο οποίος είπε ότι δεν κατάφερε να παρακολουθήσει το πρώτο επεισόδιο του reality της πρώην καλής του και τόνισε όλο νόημα ότι εκείνη την ώρα βάζει τα παιδιά του για ύπνο και δεν έχει σκοπό να το σταματήσει.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν τον πείραξε που η Άννα Βίσση αναφέρθηκε στη σχέση τους είπε: «Αν αναφέρθηκε καλοπροαίρετα, όχι δεν με ενόχλησε καθόλου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top