Αυτή είναι η τελευταία σύντροφος του Νίκου Γιγουρτάκη

Τι έγραφε στον αγαπημένο της δυο μέρες πριν πεθάνει

Αυτή είναι η τελευταία σύντροφος του Νίκου Γιγουρτάκη
Το νεαρό μοντέλο και φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, έζησε τις στερνές μέρες και ώρες του Νίκου Γιγουρτάκη. Η είδηση του θανάτου του τη σόκαρε. Δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο αγαπημένος της δεν υπάρχει πια στη ζωή.

Μόλις δυο μέρες πριν σαν να το γνώριζε, είχε γράψει στον τοίχο του στο Facebook «Love you», δηλαδή «Σ΄αγαπάω». Μάλιστα, είχε ανεβάσει και σχετική φωτογραφία με δυο ζωάκια, στα οποία είχε κάνει tag το όνομα το δικό της και του αγαπημένου της. Σε αυτό της είχε απαντήσει με τον τρόπο του ο νεαρός επιχειρηματίας, πατώντας της «Like», δηλαδή «μου αρέσει».
Ο μυστηριώδης θάνατος του νεαρού επιχειρηματία Νίκου Γιγουρτάκη, άφησε πολλά ερωτήματα και αναπάντητα "γιατί". Περισσότερο απ΄όλους όμως, συγκλόνισε την οικογένεια του και την τελευταία του σύντροφο, Ειρήνη Λάσπα. Πρόκειται για τη γυναίκα η οποία «σημάδεψε» τους τελευταίους μήνες της ζωής του.

Οι δυο τους, έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα. Με πολλούς χωρισμούς και άλλες τόσες επανασυνδέσεις. Το τελευταίο διάστημα, ήταν και πάλι μαζί, έπειτα από περίπου ένα χρόνο διακοπής. Αυτή τη φορά όμως δεν θα τους χώριζε κάποιος καυγάς, αλλά ο ίδιος ο θάνατος.
Τώρα που ο αγαπημένος της δεν βρίσκεται πια στη ζωή, η Ειρήνη βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Έχει κλειστεί στον εαυτό της και δεν μιλά σε κανέναν.Η μόνη ένδειξη της πολύ άσχημης ψυχολογικής της κατάστασης, είναι η φωτογραφία που «ανέβασε» στο Facebook της λίγες ώρες μετά το θάνατο του επιχειρηματία.

Τι απεικονίζει; εκείνη και τον επιχειρηματία σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές. Οι δυο τους φιλιούνται και δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι.

Μάλιστα η νεαρή κοπέλα έχει ανεβάσει τη φωτογραφία σε ασπρόμαυρο φόντο ως ένδειξη της θλίψης, του πόνου και της οδύνης που νιώθει για το χαμό του συντρόφου της.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top