«Ζήλια μου… παράπονο μου!» Ποια ζώδια ζηλεύουν στον έρωτα;;;

Κάνε κλικ και δες!

​Άλλοι τη θεωρούν ψυχοφθόρο συναίσθημα και άλλοι απαραίτητο συστατικό στις ερωτικές σχέσεις! Η ζήλια υπάρχει… είναι ανάμεσα μας, άλλους τους πυροδοτεί και άλλους τους κινητοποιεί! Μάθετε ποια ζώδια ζηλεύουν και πως τo εκφράζουν!

Κριός

Παιδί του Άρη και ζώδιο της φωτιάς είναι δυνατόν να μη ζηλέυει;;; Ο Κριός είναι ένα από τα πιο ζηλιάρικα ζώδια, ενώ θέλει συνεχώς να τον θαυμάζει και να είναι προτεραιότητα για το σύντροφο του! Αν νιώσει παραμελημένος, θα δείτε την ζηλιάρα φύση του. Ο παρορμητικός του χαρακτήρας τον ωθεί να εκδηλώνει την ζήλια του με έντονο και εκρηκτικό τρόπο, ενώ προσπαθεί να επιβάλει τα θέλω του και τις απόψεις του! Για να τον ηρεμήσετε, αρκεί και μόνο να δείξετε την μεταμέλειά σας και να τον κάνετε ξανά να νιώσει ότι είναι μοναδικός!
Ταύρος

Ζώδιο της Γης και με κυβερνήτη του τον πλανήτη του έρωτα την Αφροδίτη, ο Ταύρος αν και αισθησιακός… ζηλεύει απίστευτα!!! ζώδια! Γίνεται Ταύρος σε υαλοπωλείο όταν τον κυριεύει η ζήλια του! Ακόμα και για ασήμαντους λόγους της καθημερινότητας μπορεί να νιώσει ζήλια, γιατί η συνεχής ανάγκη του για μια ασφαλή και σταθερή ερωτική σχέση, τον κάνει να γίνεται κτητικός! Για να τον ηρεμήσετε θα χρειαστεί απλά να τον κάνετε να νιώσει συναισθηματικά ασφαλής, να του δείξετε την αγάπη σας και ότι τον θέλετε στη ζωή σας για πάντα!

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι ένα ζώδιο με φιλελεύθερο πνεύμα, που δεν αφήνει τον εαυτό του να νιώσει το αρνητικό συναίσθημα της ζήλιας! Στον ερωτικό τομέα λειτουργεί καθαρά και μόνο εγκεφαλικά, ερωτεύεται το μυαλό του συντρόφου του και για όλα τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στη σχέση, βρίσκει πάντα λύσεις με τον διάλογο και την επικοι��ωνία. Δύσκολα θα τον δείτε να ��ηλεύει, δεν επιτρέπει στον εαυτό του να παρασύρεται από συναισθήματα που του προκαλούν άγχος και ανασφάλεια. Αν το ζηλεύετε παράφορα, όχι απλά θα το κατακρίνει αλλά θα απομακρυνθεί και από κοντά σας. Μην προσπαθήσετε εσκεμμένα να τον κάνετε να ζηλέψει, είναι αρκετά έξυπνος για να καταλάβει ότι απλά θέλετε να του κεντρίσετε το ενδιαφέρον!

Καρκίνος

Έχει ξαφνικές εναλλαγές συναισθημάτων, έχει ανασφάλειες γι’αυτό και θα τον δείτε πολύ συχνά να ζηλεύει! Είναι ένας τρυφερός και δοτικός σύντροφος, δίνει όλη του την καρδιά στο ταίρι του, αλλά έχει ανάγκη από διαρκή επιβεβαίωση για να νιώσει ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Οι εκρήξεις ζήλιας του Καρκίνου είναι έντονες αλλά διαρκούν λίγο, θα ξεσπάσει τα νεύρα του και τη στεναχώρια του, αλλά πριν καλά – καλά το καταλάβετε θα έρθει ξανά στην αγκαλιά σας! Ο Καρκίνος δεν αρέσκεται να δέχεται ή να προκαλεί το συναίσθημα της ζήλιας!

Λέων
Το μεγαλόπρεπο Λιοντάρι θέλει διαρκώς στραμμένα όλα τα βλέμματα πάνω του και να είναι πάντα το επίκεντρο της προσοχής του συντρόφου του. Όταν δεν συμβαίνει αυτό, τότε μπορεί να παραλογιστεί από τη ζήλια του και να προσπαθήσει με ισχυρογνωμοσύνη, να επιβάλλει τους όρους και τους κανόνες του στη σχέση! Άφησέ τον να ηρεμήσει και στη συνέχεια γλύκανε την καρδιά του με αγάπη και τρυφερότητα και απογείωσέ τον σαν να είναι ο ένας, ο μοναδικός, ο καλύτερος! Έχει αδιάκοπη ανάγκη για ερωτική επιβεβαίωσ��, που το φλερτ είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητά του!

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένα από τα ζώδια που η ζήλια δεν τον αγγίζει στις ερωτικές του σχέσεις. Σπάνια θα τον δείτε να ζηλεύει και ακόμα πιο σπάνια θα σας κάνει ο ίδιος να ζηλέψετε, γιατί δεν είναι στο χαρακτήρα του να δίνει δικαιώματα!. Πολλές στιγμές αντιδρά με κτητικό και αναλυτικό τρόπο στις ερωτικές του σχέσεις, όμως δεν το κάνει από ζήλια αλλά επειδή είναι τελειομανής και θέλει η σχέση του να λειτουργεί με τάξη και πρόγραμμα! Όσο και αν προσπαθήσετε να του κεντρίσετε τη ζήλια δεν θα καταφέρετε πολλά πράγματα, το μόνο που θα πετύχετε είναι να τον απογοητεύσετε και να του κλονίσετε την εμπιστοσύνη του!

Ζυγός

Ο Ζυγός δεν ζηλεύει αλλά όταν νιώσει άγχος και ανασφάλεια σε μία σχέση, τον κατακλύζουν τα συναισθήματα ζήλιας. Εξαιτίας της «ειρηνικής» και αρμονικής φύσης του αντιμετωπίζει τη ζήλια πάντα με χαλαρή διάθεση! Θα ζηλέψει αν θαυμάσετε την ομορφιά ή τα επιτεύγματα κάποιου άλλου ατόμου μπροστά του! Δεν θα δείτε ποτέ υπερβολικές εκρήξεις ζήλιας από τον Ζυγό, απλά κατσουφιάζει. Να έχετε στο μυαλό σας ότι ο Ζυγός κάνει τον σύντροφό του να ζηλεύει! Ο εξωστρεφής, κοινωνικός χαρακτήρας του και η διάθεσή του για φλερτ και γνωριμίες… χτυπάνε καμπανάκια ερωτικής ζήλιας στο ταίρι του!

Σκορπιός
Είναι ο βασιλιάς, ο αρχηγός της ζήλιας! Αν δεν ήταν το πιο ερωτικό ζώδιο, ζηλιάρης τότε ποιός θα ήταν;;; Ο έρωτας και η ζήλια είναι δύο συνώνυμες λέξεις για το Σκορπιό. Ζηλεύει παράφορα! Μπορεί μερικές φορές να συγκρατείται και να μην το δείχνει, αλλά κάποιες στιγμές μπορεί να κουράσει το σύντροφό του με αδικαιολόγητες σκηνές ζηλοτυπίας! Οι εκρήξεις ζήλιας του δεν έχουν λογική βάση, μπορεί να ζηλέψει ακόμα και την αγάπη που δείχνετε στο κατοικίδιό σας! Θέλει πλήρη αποκλειστικότητα, αγάπη και αφοσίωση! Τη ζήλια του την εκδηλώνει με μούτρα, ακεφιά, φωνές, κλάματα και αρκετές φορές με την εκδίκηση!.. Να είστε σίγουροι πως αν τον κάνετε να ζηλέψει, μπορεί να μην πει τίποτα και ξαφνικά μια μέρα να σας κάνει να πληρώσετε με το ίδιο νόμισμα!

Τοξότης

Ο Τοξότης αντιμετωπίζει με ανάλαφρη διάθεση ακόμα και τα πιο δύσκολα ζητήματα της ερωτικής του σχέσης! Είναι αισιόδοξος και όταν είναι σε μία σχέση, καταφέρνει να διατηρεί και την ελευθερία του. Τις περισσότερες φορές ο Τοξότης δεν καταβάλλεται από συναισθήματα ζήλιας. Είναι αρκετά σίγουρος για τον εαυτό του και έχει αυτοπεποίθηση, επομένως οι στιγμές που θα κάνει σκηνές ζηλοτυπίας στη σύντροφό του είναι σπάνιες! Αν χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο της ζήλιας, μία φορά στο τόσο, θα καταφέρετε να κεντρίσετε το ενδιαφέρον του Τοξότη, αν όμως προσπαθήσετε συστηματικά να τον κάνετε να ζηλεύει, θα προκαλέσετε σίγουρα την απομάκρυνσή του!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως ακόμη κι όταν είναι ερωτευμένος, είναι αρκετά προσγειωμένος στην πραγματικότητα και βάζει προτερα��ότητα πάντα την λογική του. Η ζήλια είναι «απαγορευμένη» για το απόλυτο μυαλό του Αιγόκερου! Όσο λογικός όμως και να είναι ο Αιγόκερως, δεν παύει να είναι άνθρωπος με συναισθήματα που ακόμα και αυτός λίγες στιγμές της ζωής του θα νιώσει να ζηλεύει στις ερωτικές του σχέσεις. Η σπάνια ζήλια που τον καταβάλλει, οφείλεται συνήθως στο θαυμασμό που μπορεί να δείξει το ταίρι του σε κάποιον άλλον σύντροφο, που μπορεί να έχει καλύτερη δουλειά από αυτόν, να έχει περισσότερα χρήματα και γενικότερα μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια! Αν τον κάνετε να ζηλέψει, τότε θα δείτε ένα πρόσωπο αρκετά σκληρό και αυστηρό.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος αντιμετωπίζει τις ερωτικές του σχέσεις με φιλελεύθερο πνεύμα. Ακόμα και όταν είναι ��ουλ ερωτευμένος, θεωρεί φυσιολογικό το ταίρι του να φλερτάρει με κάποιον άλλον άνθρωπο, γιατί το ίδιο κάνει και αυτός. Ζει τις ερωτικές του σχέσεις χαρίζοντας απλόχερα την ελευθερία, γιατί δεν του αρέσει ούτε να περιορίζει – ούτε να περιορίζεται. Ακόμα και αν κάτι τον ενοχλήσει, θα έχει όλη την καλή διάθεση να το κουβεντιάσει μαζί σας μέχρι να βρεθεί μία λύση!. Είναι τόσο προοδευτικός στα ερωτικά του και λατρεύει τόσο πολύ την ανεξαρτησία, που δεν μπορεί να δεχτεί τη ζήλια από τον σύντροφό του. Συνήθως ο Υδροχόος δεν είναι ποτέ το θύμα ζήλιας, είναι ο θύτης!

Ιχθείς
Η ζήλια των Ιχθύων τσακίζει κόκαλα!.. Με στοιχείο του το νερό και κυβερνήτη του τον Ποσειδώνα, οι Ιχθείς είναι αρκετά συναισθηματικός και ευαίσθητος, έχει πλούσια φαντασία και πολλές φορές η ζήλια του είναι παράλογη! Στις ερωτικές του σχέσεις έχει αρκετές ανασφάλειες και θέλει διαρκή συναισθηματική επιβεβαίωση. Πλάθει ιστορίες στο μυαλό του, ότι ο σύντροφός του είναι άπιστος, ότι σταμάτησε να τον αγαπά και άλλα πολλά σενάρια που τον οδηγούν σε σύγχυση! Τις περισσότερες φορές δραματοποιεί τις καταστάσεις γύρω του και εκδηλώνει τον πόνο του, τη ζήλια του και την ανασφάλεια του με υπερβολικό τρόπο! Αν δεν καταφέρετε να τον κάνετε να νιώσει σιγουριά και σταθερότητα δίπλα σας, τότε μην σαν φανεί περίεργο αν ο συναισθηματικός και ευαίσθητος Ιχθείς οδηγηθεί στην απιστία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top