Στικούδη για Φουρέιρα: «Δεν έχω ιδιαίτερη κόντρα μαζί της»

Γιατί η Κατερίνα ΔΕΝ θα έλεγε τραγούδι της Ελένης;

Στικούδη για Φουρέιρα: «Δεν έχω ιδιαίτερη κόντρα μαζί της»

Το «από μακριά και αγαπημένες» το ξέρετε; Ε… κάτι τέτοιο φαίνεται πως συμβαίνει με την Κατερίνα Στικούδη και την Ελένη Φουρέιρα, μιας και πριν καιρό, είχε βγει η αδερφή της Ελένης και είχε μιλήσει υποτιμητικά, για τις φωνητικές ικανότητες της Κατερίνας.

Η Στικούδη, εξήγησε on camera, πως με τη Φουρέιρα «δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια ιδιαίτερη κόντρα. Εγώ δεν έχω κάτι μαζί της. Ποτέ δεν είχα! Δεν νομίζω ότι έχει πει η ίδια κάτι κακό. Άσχετα με το τι έχει γίνει με την αδερφή της. Αυτό είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι, που δεν θέλω να το συζητήσω. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με το θέμα. Ο καθένας μπορεί να λέει ελεύθερα ο,τι θέλει!»

Μάλισ��α, πρόσθεσε πως αν και της αρέσουν τα τραγούδια της Φουρέιρα, δεν θα έλεγε κάποιο απ΄αυτά, εξηγώντας και το λόγο:

«Ο καθένας έχει το στυλ του. Δεν είμαι υπέρ του μιμητισμού, ωστόσο σίγουρα ο καθένας μας βλέπει διάφορα πράγματα στο εξωτερικό, που μπορεί να μας αρέσουν και να παίρνουμε στοιχεία και να τα υιοθετούμε!»

Για να καταλήξει, ότι «η κριτική πάντα θα υπάρχει. Δεν γίνεται ν΄αρέσουμε σε όλους. Εμένα μ΄αρέσει αυτό που κάνω. Το γουστάρω, και θα το κάνω!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top