ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ η Κλέλια Ρένεση στα 17 της με μελαχρινό μαλλί!!

Δείτε στο βίντεο τι είπε για το ατύχημα της στο πόδι

ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ η Κλέλια Ρένεση στα 17 της με μελαχρινό μαλλί!!

​Η Κλέλια Ρένεση ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για το ατύχημα που είχε στο πόδι και για τις αλλαγές που έχει κάνει κατά καιρούς στα μαλλιά της για τις ανάγκες των ρόλων της.

Μόλις είδε τη φωτογραφία της στην ηλικία των 17 με μελαχρινό μαλλί αντέδρασε με επιφωνήματα… Ενώ είπε πως «όταν έγινα ξα��θιά έκλαιγα για 10 μέρες… Οι σκηνοθέτες με έβαζαν να γίνομαι όλο και πιο ξανθιά.. Αν η δουλειά είναι ωραία δεν μου πέφτει λόγος για τα μαλλιά»!

Αυτό το διάστημα παραδέχτηκε πως είναι μόνη και τόνισε πως σε γενικές γραμμές «οι σύντροφοι μου δεν είχαν ποτέ θέμα με τα μαλλιά μου»!!

Εκείνο δε που μας έκανε εντύπωση είναι όπως είπε η ίδια πως «είχα περισσότερες επιτυχίες καστανή! Και στη νέα μου ταινία με θέλουν λογικά καστανή»!

Τι είπε για το ατύχημα που είχε στο πόδι της;; «Είχα ένα ατύχημα στο πόδι πριν από μια βδομάδα. Έσπασα το ένα δάχτυλο και το άλλο το ράγισα. Ήμουνα μόνη στο σπίτι, ήθελα να ανάψω το τζάκι και έπεσε ένα κούτσουρο ελιάς στο πόδι μου».

Τέλος, η Κλέλια μιλώντας για τις δουλειές της δήλωσε πως τον Μάρτη θα βγει νέο σίριαλ στο Mega με γνωστούς ηθοποιούς μεταξύ των οποίων ο Κώστας Βουτσάς. Ο τίτλος του θα είναι «Με τα παντελόνια κάτω».

Δείτε στο βίντεο την Κλέλια μικρή με μελαχρινό μαλλί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top