Ε. Πετρουλάκη: Είχα προαίσθημα ότι ο Ίλια είναι ο άντρας της ζωής μου

Τι λέει για τις κόρες της και την καθημερινότητά της

Ε. Πετρουλάκη: Είχα προαίσθημα ότι ο Ίλια είναι ο άντρας της ζωής μου

Για την καθημερινότητά της ως εργαζόμενη μητέρα μιλά η Ελένη Πετρουλάκη στην κάμερα του Star.

Όπως λέει δεν διαφέρει σε τίποτα από οποιαδήποτε άλλη μητέρα. Η καθημερινότητά της είναι γεμάτη.

«Φτάνει το βράδυ και είμαι κατάκοπη. Ξυπνάω από τις 6:30 κάθε μέρα. Δεν διαφέρω από μία φυσιολογική ημέρα άσχετα που κάνω μία δουλειά που έχει προβολή αλλά μέχρι εκεί .Κατά τα άλλα έχω ένα πρόγραμμα όπως έχει μία εργαζόμενη μάνα».

Η γυμνάστρια, μέσα σε 7 χρόνια είχε κάνει 8 εξωσωματικές και όταν κατέθεσε τα όπλα το θαύμα έγινε. Σήμερα απολαμβάνει τις αγκαλιές και την ζεστασιά από τις τέσσερις κόρες της.

«Είμαι τόσο ευχαριστημένη που έχω κάνει παιδιά γιατί αυτό είναι το σημαντικό.» σημειώνει και προσθέτει πως πάντα είναι κοντά στις κόρες της για να τις στηρίζει.

Στην συνέχεια αποκαλύπτει πως από την πρώτη στιγμή γνώριζε πως ο Ίλια Ιβιτς είναι ο άντρας της ζωής της. Είναι μαζί σχεδόν 18 χρόνια.

«Είμαστε καλά δόξα το Θεό προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της ζωής παρέα γιατί αυτός είναι και ο ρόλος του ζευγαριού» υπογραμμίζει.

Πέρα από σύζυγος και εργαζόμενη μητέρα δεν παύει όμως να είναι και γυναίκα. Μία γυναίκα που θέλει να φροντίζει τον εαυτό της ..

Οι γιορτές τέλος είναι για εκείνη οικογενειακή υπόθεση. Θέλει η γιορτινή ατμόσφαιρα να γεμίζει με οικογενειακές στιγμές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top