«Θα μπορούσα να είμαι έγκυος και για άλλους 9 μήνες»

Shakira και Pique περιμένουν το πρώτο τους παιδί

«Θα μπορούσα να είμαι έγκυος και για άλλους 9 μήνες»

Πρώτη ανάρτηση: 28/11/2012, 02:22

Αρχές του νέου έτους περιμένει το πρώτο της παιδί η Shakira, η οποία απολαμβάνει το τελευταίο στάδιο της εγκυμοσύνης της.

Η 35χρονη τραγουδίστρια ανέβασε στο διαδίκτυο μια προσωπική φωτογραφία, όπου επιδικνύει τη φουσκωμένη κοιλιά της, στην αγκαλιά του αγαπημένου της Gerard Pique με πλατιά χαμόγελα!

shakira pique1.jpg

«Μπορώ να κάνω κι άλλους 9 μήνες έτσι (όπως στη φωτογραφία)», έγραψε στο Twitter η Shakira.

Η όμορφη τραγουδίστρια, παρά την εγκυμοσύνη της δείχνει ξεκούραστη και χαλαρή. Το ζεύγος Shakira-Pique ανυπομονεί για τον ερχομό του μωρού, τον Ιανουά��ιο του 2013.

Η εγκυμοσύνη ωστόσο, δεν εμποδίζει την 34χρονη Κολομβιανή να απέχει από τις δραστηριότητές της. Εξακολουθεί να τραγουδάει ενώ συμμετέχει και στα γυρίσματα νέου τηλεοπτικού talent-show με τίτλο «The Voice», όπου έχει ρόλο κριτή. Η νέα εκπομπή κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ τον Μάρτιο, μαζί με τη κυκλοφορία του νέου δίσκου της Shakira.

shakira pique2.jpg

Το χαρμόσινο νέο της εγκυμοσύνης, το είχε ανακοινώσει τον Σεπτέμβριο με μήνυμα στην ιστοσελίδα της. «Όπως μερικοί ήδη γνωρίζετε, ο Gerard και εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι καθώς περιμένουμε το πρώτο μας παιδί», είχε γράψει η λατίνα superstar.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top