Το μυστικό του Λάρι Χάγκμαν βγήκε στη δημοσιότητα μια μέρα μετά το θάνατο του!

Έπαιρνε λεφτά από δικτάτορα για να προωθήσει το καθεστώς του

Το μυστικό του Λάρι Χάγκμαν βγήκε στη δημοσιότητα μια μέρα μετά το θάνατο του!

​Ένα μυστικό- βόμβα αποκαλύφθηκε μια μέρα μετά το θάνατο του Λάρι Χάγκμαν.

Ο τηλεοπτικός Τζέι Αρ, που πέθανε την Παρασκευή, είχε ζητήσει να κρατηθεί κρυφό το γεγονός μέχρι το θάνατό του. Ο λόγος για μια βαλίτσα γεμάτη λεφτά που είχε λάβει δώρο από τον Νικολάε Τσαουσέσκου, Ρουμάνο δικτάτορα, με αντάλλαγμα να βάλει μια γιγαντοαφίσα του ηθοποιού σε μία όψη κτιρίου για να τονώσει το ηθικό του κ��θεστώτος του!

Την δεκαετία του 1980, ο Χάγκμαν είχε επισκεφθεί μαζί με την σύζυγό του Ματζ Άξελσον τον Ρουμάνο δικτάτορα στο Βουκουρέστι και μη έχοντας αντίρρηση για τη γιγαντοαφίσα, ζήτησε από το δικτάτορα να του αφήσουν μια τσάντα γεμάτη χρήματα στις γυναικείες τουαλέτες ενός κυβερνητικού γραφείου για να την παραλάβει την επόμενη μέρα η σύζυγός του.

«Τα ξοδέψαμε γρήγορα όπως κάναμε με τα χρήματα εκείνη την εποχή» είχε παραδεχτεί ο Χάγκμαν, ο οποίος ντρεπόταν για το γεγονός και είχε ζητήσει από τον δημοσιογράφο να κρατήσει το μυστικό του μέχρι τον θάνατό του.

Ο δημοσιογράφος το αποκάλυψε σε σημερινό του δημοσίευμα, ενώ συνεργάτες επιβεβαιώνουν ότι τα χρήματα αυτά πιθανότατα να ξοδεύτηκαν για την αγορά σαμπάνιας, αφού ο ηθοποιός κατανάλωνε υπερβολική δόση αλκοόλ.

Μάλιστα, το 1995 ο ηθοποιός είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος, αλλά ούτε και μετά απ’ αυτήν σταμάτησε να πίνει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top