Η Μιμή Ντενίση τα έβαλε με ολλανδική εφημερίδα

Γιατί σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον της;

Έξαλλη έγινε η Μιμή Ντενίση όταν έμαθε ότι η συνέντευξή που έδωσε στην ολλανδική εφημερίδα «Trouw» είχε παραποιηθεί και ορισμένες δηλώσεις της είχαν αλλοιωθεί από το δημοσιογράφο.

Η Ελληνίδα ηθοποιός μάλιστα φρόντισε να αποστείλει δελτίο τύπου σε όλα τα MME, με το οποίο ξεκαθαρίζει ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον την εφημερίδας, καθώς αισθάνεται θιγμένη και ως προσωπικότητα και ως άνθρωπος και ως Ελληνίδα.

Το δελτίο τύπου της Μιμής Ντενίσης αναφέρει:

«Σχετικά με την ύπαρξη σχολίων που περιήλθαν σε γνώση μου και σχετίζονται με την παραποιημένη συνέντευξή μου στην εφημερίδα "Trouw" οφείλω να ενημερώσω ότι εγώ η ίδια ενοχλήθηκα πολύ περισσότερο, καθότι αλλοιώθηκαν πλήρως οι δηλώσεις μου και οι προθέσεις μου.
Μίλησα με μεγάλη θέρμη για την Ελλάδα και την ιστορία της, και τις προδοσίες που έχει υποστεί από συμμάχους της. Πλην, όμως, τίποτε από αυτά δεν αναφέρθηκε.

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε πριν καν προβληθούν τέτοιου είδους σχόλια του αναγνωστικού κοινού, εγώ η ίδια απέστειλα επιστολή διαμαρτυρίας στους υπευθύνους της εφημερίδας, το κείμενο της οποίας παραθέτω κατωτέρω και μάλιστα ενημέρωσα σχετικά και τους νομικούς μου συμβούλους προκειμένου να πράξουν τα δέοντα, διότι η συμπεριφορά της ανωτέρω εφημερίδας με έθιξε προσωπικά και ως άνθρωπο και ως Ελληνίδα.

Παρών στην συνέντευξη ήταν και Έλληνας δημοσιογράφος, ο οποίος γνωρίζει το ακριβές περιεχόμενο της συνέντευξής μου.

Η πορεία μου τόσα χρόνια στα πολιτιστικά δρώμενα και η συνεχής προσπάθειά μου να προβάλλω τον πολιτισμό της χώρας μας δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με την εικόνα που διαμορφώθηκε από την ανάγνωση ενός κειμένου παραποιημένου σχεδόν στο σύνολό του.

Θέλω να πιστεύω ότι, από πλευράς της ανωτέρω εφημερίδας, δεν επρόκειτο περί μιας στοχευμένης προσπάθειας για την εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων και σκοπιμοτήτων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top