Δείτε τα παρασκήνια του σέξι σόου της «Victoria’s Secret»!

Πλούσιο φωτορεπορτάζ και όλες οι λεπτομέρειες για την επίδειξη των «αγγέλων»

Δείτε τα παρασκήνια του σέξι σόου της «Victoria’s Secret»!

Το «καυτό» σόου της «Victoria’s Secret» μαγνητοσκοπήθηκε το βράδυ της Δευτέρας και το star.gr σου παρουσιάζει φωτογραφίες από τα παρασκήνια, αλλά κ��ι όσα θα δούμε στις οθόνες μας στις αρχές του επόμενου μήνα!

5.jpg6.jpg

Η Miranda Kerr, η Cara Delevingne, η Jessica Hart, η Doutzen Kroes, η Lindsay Ellingson και οι υπόλοιποι «άγγελοι» φόρεσαν τα αποκαλυπτικά εσώρουχα της εταιρείας και με τις ροζ σατέν ρόμπες τους κάθισαν για να τις χτενίσουν και να τις βάψουν.

3.jpg4.jpg

Με την διάθεση στα ύψη, τα «πικάντικα» κορίτσια φωτογράφησαν την προετοιμασία τους και «ανέβασαν» τις φωτογραφίες στα social media, όσο οι εκλεκτοί (και τυχεροί) καλεσμένοι περίμεναν να τις απολαύσουν στην πασαρέλα.

1.jpg2.jpg

Τα βλέμματα μαγνήτισε και το «Floral Fantasy Bra», το φετινό εσώρουχο – κόσμημα της «Victoria’s Secret», με αμέθυστους, ζαφείρια και ρουμπίνια, αξίας 2,5 εκατομμυρίων, που θα φορέσει η Alessandra Ambrosio!

1888.jpg

Στο σόου, που θα μεταδοθεί στις 4 Δεκέμβρη από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS, την παράσταση δεν θα κλέψουν μόνο οι ημίγυμνες καλλονές, αλλά και οι Rihanna, Justin Bieber και Bruno Mars, που «ντύνουν» μουσικά την φαντασμαγορική επίδειξη!

20.jpg21.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top