Πόσων χρονών γίνεται σήμερα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης;

Η ηλικία του, η πορεία του, η Eurovision και η Ζέτα Μακρυπούλια

Πόσων χρονών γί��εται σήμερα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης;

Τα 34 «πατάει» πια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που γεννήθηκε σαν σήμερα το 1978!

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και συνθέτης γεννήθηκε στη Λευκωσία, ενώ αποφοίτησε από την Μουσική Ακαδημία του Λονδίνου, με πτυχίο πιάνου, κιθάρας και ανώτατων θεωρητικών μαθημάτων.

0.jpg1 (1).jpg

Πριν γίνει ευρέως γνωστός, ο Μιχάλης κυκλοφόρησε στην Κύπρο τρεις δίσκους («Σενάριο», «Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης Τραγουδά Δώρο Γεωργιάδη» και «Επαφή»), ενώ συμμετείχε στην παραγωγή του Σταύρου Σιδερά «Πυγμαλίων» και το 1998 εκπροσώπησε την Μεγαλόνησο στην Eurovision με το τραγούδι «Γένεσις».

3.jpg4.jpg

Η γνωριμία του με τον Γιώργο Χατζηνάσιο τον έστειλε στο «Άγγιγμα Ψυχής». Ο πρώτος προσωπικός του δίσκος, με τίτλο «Παράξενη Γιορτή», κυκλοφόρησε το 2000 και ήταν αφετηρία για τις δεκάδες επιτυχίες που ακολούθησαν και εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να κάνει.

aa.jpgbb.jpg

Εκτός από την επιτυχία που βιώνει στα επαγγελματικά του, ο 34χρονος –πλέον- τραγουδιστής και συνθέτης ζει την ευτυχία μαζί με την Ζέτα Μακρυπούλια, με την οποία είναι ζευγάρι εδώ και περίπου δύο χρόνια. «Πιστεύω ότι μπορώ να συνδυάσω και την επαγγελματική και την προσωπική μου ζωή, χωρίς κάτι να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Από την άλλη, το έτερόν μου ήμισυ, κάνει κάτι αντίστοιχο και κατανοεί απόλυτα τη θέση μου, όπως κι εγώ τη δική της», δήλωσε πρόσφατα ο Μιχάλης.

zeta.jpg

«Τα αγαθά κόποις κτώνται. Σίγουρα το ταλέντο και το χάρισμα ανταμείβονται στη ζωή, αλλά μόνα τους δεν κερδίζουν όλες τις μάχες. Είχα τις επιτυχίες μου, τις αποτυχίες μου, προσπάθησα, δούλεψα σκληρά, έπεσα και κάτω, αλλά δεν νικήθηκα. Πέρασα δύσκολα, αλλά δεν σταμάτησα! Δούλεψα και με το πέρασμα του χρόνου έμαθα να είμαι υπομονετικός και κέρδισα ό,τι κέρδισα με την αξία μου και τη δουλειά μου. Και φυσικά είχα τη μεγάλη αγάπη και την υποστήριξη του κοινού», λέει ο ίδιος για την επιτυχία που βιώνει.

Δες στο βίντεο την εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Eurovision

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top