Ο Γ. Νινιός μιλά για πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Ν. Γερμανού

«Μόνο εγώ ξέρω με ποια είμαι και τι κάνω»

Ο Γ. Νινιός μιλά για πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Ν. Γερμανού

Πιστός στην απόφασή του ότι η προσωπική του ζωή δεν απασχολεί κανέναν άλλο παρά μόνο τον ίδιο και την σύντροφό του, ο Γ. Νινιός ξεκαθάρισε ότι νιώθει άβολα με τη δημοσιότητα και δε θα αλλάξει στάση.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για την πολυσυζητημένη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, ο ηθοποιός είπε:

«Μόνο εγώ ξέρω με ποια είμαι και τι κάνω. Κανείς άλλος. Και έτσι θα παραμείνει. Νιώθω άβολα με τη δημοσιότητα γι’ αυτό και συμβαίνει αυτό. Λειτουργεί διαφορετικά το θέμα μιας σχέσης, δεν είναι όπως είναι ο γάμος για παράδειγμα. Ο γάμος είναι ένα μυστήριο, οι πόρτες είναι ανοιχτές», είπε.

ninios1.jpg

Παρ’ όλ’ αυτά τόνισε ότι δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να πάει και πάλι καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Ο Γιώργος Νινιός σχολίασε επίσης και τη δήλωση του Γιάννη Μπέζου για το ξεσκαρτάρισμα που γίνεται στην τηλεόραση λόγω της κρίσης.

«Δεν είναι απαραίτητο ότι θα γίνει ξεσκαρτάρισμα στην τηλεόραση. Εσείς είδατε στην Κατοχή για παράδειγμα να εξαφανίζονται οι μαυραγορίτες; Κάτι παρόμοιο συμβαίνει κι εδώ. Τίποτε απολύτως δε θα γίνει στην τηλεόραση. Μη σας πω ότι θα γίνουν και χειρότερα τα πράγματα», τόνισε.

ninios2.jpg



Τέλος ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στις δύσκολες ώρες που περνούν οι Έλληνες λέγοντας:

«Τον τελευταίο καιρό, είτε στη δουλειά, είτε στη ζωή μας, νιώθουμε σας να δεχόμαστε πρώτες βοήθειες, αλλά οικονομικά και ψυχολογικά είναι σαν να πληρώνουμε μια… μεταμόσχευση! Κι ενώ, παρά τα οικονομικά προβλήματα θα θέλαμε τελικά να γίνει η μεταμόσχευση, υπάρχουν άλλα προβλήματα, όπως το ότι δεν υπάρχει χειρουργός ή δε θέλει κάποιος να αναλάβει ή δεν υπάρχει η συ��κεκριμένη ειδικότητα. Κι έτσι συνεχίζουμε να τραβιόμαστε με τις πρώτες βοήθειες. Σε τέτοιες περιπτώσεις όμως χίλιες φορές να προτιμήσουμε τη μεταμόσχευση με το όποιο κόστος. Είναι σαν τα παλιά σπίτια, που προσπαθείς να τα μπαλώσεις. Καλύτερα να το γκρεμίσεις και να φτιάξεις ένα καινούργιο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top