Αποκλειστικο star.gr: Έκλεψε τις εντυπώσεις η Καίτη Γαρμπή στην Avant Premiere της

Λαμπερή και πιο όμορφη από ποτέ

Αποκλειστικο star.gr: Έκλεψε τις εντυπώσεις η Καίτη Γαρμπή στην Avant Premiere της

Πρώτη ανάρτηση: 10/10/2012, 23:33

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Φορώντας ένα στενό, μαύρο παντελόνι, μαύρο ραντάκι και εντυπωσιακό κολιέ, η Καίτη Γαρμπή ανέβηκε στη σκηνή που δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για την παράστασή της στο Odeon Kosmopolis και έκοψε την ανάσα των παρευρισκόμενων.

kaiti2.jpg.jpg



Το τρέιλερ της παράστασης έδωσε μια μικρή γεύση για το τι έχει ετοιμάσει η τραγουδίστρια, ενώ υπό τους ήχους του «Άψυχα Πράγματα», οι καλεσμένοι της, την υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα.

kaiti3.jpg.jpg



Στο μεγάλο video wall η Καίτη εμφανίζεται μαζί με ένα νεαρό, με τον οποίο αφηγούνται την ερωτική τους ιστορία… Και το ταξίδι ξεκινά!

kaiti4.jpg.jpg

Μάλιστα η Καίτη την ώρα που τραγουδούσε το "Είμαστε ακόμα ζωντανοί", δεν έκρυψε το άγ��ος και τη συγκίνησή της, λέγοντας στους θεατές:

kaiti5.jpg.jpg

"Έχω λίγο τρακ... Μου λέιψατε. Πολύ μου λέιψατε".

Η Καίτη τραγούδησε επίσης το "Καινούργια Εγώ", το "Γεια σου", το "Λάθος μου", ενώ πήρε ένα μεγάλο χειροκρότημα για το "Χαμένα" και το "Άνεμος".

kaiti6.jpg.jpg

Στη συνέχεια, προβάλλοντας ένα video με την Ελλάδα του σήμερα και τους ανθρώπους της, τραγούδησε τον "Έλληνα" που είχε τραγουδήσει πρώτη η Χαρούλα Αλεξίου και συνέχισε με πιο... ρεμπέτικη διάθεση, τραγουδώντας το "Καίγομαι".

Στη δεύτερη εμφάνισή της, η Καίτη εμφανίστηκε στη σκηνή με πράσινο φόρεμα και λευκές peep toe γόβες και αφού έδειξε στο video wall φωτογραφίες των παιδικών και εφηβικών της χρόνων, τραγούδησε το "Πώς φοβάμαι να σου πω".

kaiti7.jpg.jpg

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή, όταν η Καίτη τραγούδησε μια διασκευή του ιταλικού τραγουδιού "Ti sento", ενώ πίσω της ξεδιπλώνονταν υπέροχες εικόνες της Ελλάδας.

kaiti8.jpg.jpg

Με διάθεση... "αισθησιακή" και μεταφέροντάς μας σε ατμόσφαιρα καμπαρέ, η Καίτη τραγούδησε το "Θα μελαγχολήσω" και τις "Ευαισθησίες", παίρνοντας θερμό χειροκρότημα.

kaiti9.jpg.jpg

Η Καίτη βέβαια επεφύλασσε για το κοινό της και μερικές εκπλήξεις. Όπως η... ροκ "γέφυρα" και η διασκευή του τραγουδιού "Ατόφιο χρυσάφι" που είχε γιράψει για εκείνη το 1994 ο Φοίβος.

kaiti10.jpg.jpg

Στο δεύτερο μέρος, η Καίτη είπε τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ενώ έκανε ένα αφιέρωμα και στις μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου που όλοι αγαπήσαμε!

kaiti11.jpg.jpg


Με μαύρο αμάνικο φόρεμα και μαύρα ψιλοτάκουνα πέδιλα, η Καίτη τραγούδησε καθισμένη σε ένα σκαμπό την "Οδό Ονείρων" και πήρε το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

kaiti12.jpg.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top