Μήνυση για τις γυμνές φωτό από William και Catherine

Στη δικαιοσύνη την ώρα που ιταλικό περιοδικό ετοιμάζει 26 σελίδες με hot υλικό

Στη γαλλική δικαιοσύνη προσέφυγαν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton μετά την δημοσίευση των γυμνών φωτογραφιών της δούκισσας και την ώρα που ιταλικό έντυπο του ίδιου ομίλου ετοιμάζεται να δημοσιεύσει άλλα 50 hot ενσταντανέ της!

Η μήνυση του ζευγαριού κατατέθηκε κατά αγνώστων στην εισαγγελία της Ναντέρ, το οποίο θα εκδικάσει και τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του περιοδικού «Closer» που δημοσίευσε τις φωτογραφίες.

«Η μήνυση θα οδηγήσει σε μια πιο διεξοδική δίκη», ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες Τύπου του πρίγκιπα, ο οποίος κατηγορεί το «Closer» για παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής.

Στο μεταξύ, όπως έγραψε νωρίτερα το star.gr, ένας νέος «πονοκέφαλος» έρχεται από την Ιταλία: το περιοδικό «Chi», που ανήκει στον ίδιο όμιλο με το «Closer», θα κυκλοφορήσει 26 σελίδες γεμάτες με 50 νέες γυμνές φωτογραφίες της Kate Middleton, με τον εκδότη να τονίζει πως έχουν στα χέρια τ��υς 200 hot ενσταντανέ της!

Τα βρετανικά έντυπα δεν έχουν δημοσιεύσει τις φωτογραφίες (ούτε καν η «Sun» που έβγαλε τα γυμνά του πρίγκιπα Harry) και επικεντρώνουν στο ταξίδι του William και της Kate στα Νησιά του Σολομώντα, ενώ ιρλανδική εφημερίδα που φιλοξένησε τις hot πόζες της δούκισσας ζήτησε συγνώμη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top