Έτσι θα είναι η σκηνή στη συναυλία «20 χρόνια Φοίβος»

Μάθετε λεπτομέρειες για την βραδιά – υπερπαραγωγή

Έτσι θα είναι η σκηνή στη συναυλία «20 χρόνια Φοίβος»

Μία τεράστια σκηνή και ένα πρωτόγνωρο σκηνικό θα «ντύσουν» την μεγάλη συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου στη δισκογραφία, στις 24 του μήνα, στο ΟΑΚΑ, όπου θα δούμε αγαπημένους καλλιτέχνες και θα τραγουδήσουμε μεγάλες επιτυχίες!

Η παράσταση σχεδιάστηκε με την πλήρη εποπτεία του Φωκά Ευαγγελινού και της Εύας Νάθενα, μαζί με μια ομάδα παθιασμένων δημιουργών που εργάστηκαν μαζί για να κατασκευαστούν οι εικόνες που θα προβάλλονται σε αυτή τη φαντασμαγορική βραδιά.

Η συναυλία θα κρατήσει τρεις ώρες, ενώ ήχος, εικόνα και χορευτές θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τη δύναμη της μουσικής.

Οι καλλιτέχνες θα ανέβουν σε μια σκηνή 600 τετραγωνικών, που θα γεμίσει από εικόνες άλλων εποχών και τοποθεσιών, με άξονα μία λεωφόρο, εκείνη των επιτυχιών, πάνω στην οποία θα ταξιδέψει.

395213_10151152938674183_1448688146_n.jpg

Πίσω από την σκηνή θα στηθεί μία LED οθόνη απίστευτης ευκρίνειας 200 τ.μ. - η μεγαλύτερη στην Ευρώπη- που θα προσφέρει τέλεια εικόνα σε όλο το κοινό και θα δημιουργεί συνθέσεις και ρεαλιστικές εικόνες!

Εκτός από τους 16 αγαπημένους καλλιτέχνες, θα απολαύσουμε 16 μουσικούς και 30 χορευτές, πλαισιωμένους από δεκάδες εθελοντές.

Θυμίζουμε πως στη μεγάλη συναυλία θα τραγουδήσουν οι: Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Άντζελα Δημητρίου, Πάνος Καλίδης, Θάνος Καλλίρης, Βασίλης Καρράς, Έλλη Κοκκίνου, Δημήτρης Κόκοτας, Κωνσταντίνα, Γιώργος Μαζωνάκης, Μαντώ, Νίνο, Θάνος Πετρέλης, Αντώνης Ρέμος, Διονύσης Σχοινάς και TUS, ενώ θα υπάρχει special DJ set με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο.

Δείτε στο βίντεο δηλώσεις μερικών εκ των καλλιτεχνών της μεγάλης συναυλίας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top