Σάσα Μπάστα: Πέταξε τις τρέσες και το… στήθος έξω!

Άλλη μια… εκρηκτική εμφάνιση

Σάσα Μπάστα: Πέταξε τις τρέσες και το… στήθος έξω!

Είπαμε κι εμείς πού χάθηκε αυτό το κορίτσι, πού βρίσκεται, τι κάνει; Ο λόγος για τη Σάσα Μπάστα που καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα της και ανησυχήσαμε λιγάκι.

sasa1.jpg



Αλλά ευτυχώς η Σάσα εμφανίστηκε και προκάλεσε πάλι αίσθηση.

sasa2.jpg



Διότι η… «αοιδός» αποφάσισε γι’ αυτόν το μήνα να πετάξει τις ξανθές της τρέσες και να σκουρύνει ολίγον το μαλλί, αρνήθηκε όμως να αποχωριστεί τα στενά μίνι φορεματάκια που της χάρισαν άλλωστε και στρατιές θαυμαστών.

sasa3.jpg



Το δε συγκεκριμένο φορεματάκι που επέλεξε να φορέσει χθες σε γνωστό club ήταν όλα τα λεφτά. Είπε η Coco Channel για το μικρό μαύρο φόρεμα που κάνει θαύματα, όμως το μικρό, μικρούτσικο μαύρο φόρεμα της Σάσας Μπάστα έβγαζε… μάτι!!!!

sasa4.jpg


Να μην σχολιάσουμε τις… τρύπες στις οποίες ήταν τίγκα, από άποψη και όχι από τη φθορά, αλλά τα ζουμερά της στήθη, που ασφυκτιούσαν μέσα σ’ αυτό δεν μπορούμε να μην τα σχολιάσουμε, αφού προκάλεσαν απανωτά εγκεφαλικά στους άνδρες θαμώνες του μαγαζιού, οι οποίοι έσπευσαν να απαθανατίσουν το στιγμιότυπο, ως άλλο αξιοθέατο ένα πράγμα.

sasa5.jpg



Κι εκείνη όμως το απόλαυσε δεόντως. Και να τα κουνήματα, και να τα τσαλίμια, τα έδωσε όλα και πήρε και το μικρόφωνο να πει μερικά τραγουδάκια.

sasa6.jpg



Σάσα is back, αγόρια και είναι όλη δική σας!

sasa7.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top