ΣΟΚ: Διάσημη κυρία της showbiz έριξε το μωρό της με το καρότσι!

Της έπεσε το μωρό, αλλά το κινητό μπόρεσε να το κρατήσει

Χαμός έχε�� γίνει στη Βρετανία από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με την Peaches Geldof να ρίχνει το καρότσι με τον μόλις λίγων μηνών γιο της, Αstala.

Περπατούσε που λέτε η κόρη του Bob Geldof στους δρόμους του Λονδίνου, σπρώχνοντας το καρότσι με το γιο της και μιλώντας ταυτόχρονα στο κινητό της. Κι εκεί που περπατούσε, τσουπ βλέπει το καρότσι να αναποδογυρίζει και μαζί του και το μωρό!!!!

Και μπορεί να μην πρόλαβε να πιάσει το μωρό, όμως το κινητό φρόντισε να μην της πέσει από τα χέρια.

Η Peaches πάλι θέλοντας να δικαιολογηθεί τα έριξε όλα στο δήμαρχο του Λονδίνου. Γιατί; Μα γιατί δεν συντηρεί καθόλου τα πεζοδρόμια.

«Περπατούσα αμέριμνη με τον Astala στο καρότσι του και υπήρχε μια τεράστια τρύπα στο πεζοδρόμιο. Δεν την πρόσεξα όπως έσπρωχνα το καρότσι το οποίο έπεσε μέσα στην τρύπα και αναποδογύρισε. Ευτυχώς που ο Astala δεν πετάχτηκε έξω γιατί ήταν δεμένος. Δεν χτύπησε, ούτε έκλαψε. Αλλά και πάλι τα πεζοδρόμια του Λονδίνου είναι πολύ επικίνδυνα. Αν είχε πεταχτεί έξω θα είχε χτυπήσει πολύ και δυστυχώς είναι αδύνατον να διακρίνεις αυτές τις ρωγμές όταν σπρώχνεις ένα καρότσι. Ο δήμαρχος του Λονδίνου πρέπει να κάνει κάτι. Είναι γελοίο! Ευτυχώς ο Astala είναι καλά», έγραψε στο Twitter της, οργισμένη.

Πάντως στις φωτογραφίες δεν δείχνει και πολύ ταραγμένη. Αντίθετα φαίνεται πολύ απασχολημένη με την κουβέντα που είχε στο τηλέφωνο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top