Η Νταϊάν Κίτον μιλά για τους άνδρες που τη σημάδεψαν

«Με τον Άλεν βασανιζόμασταν, ο Μπίτι με παράτησε και ο Πατσίνο δε με ήθελε»

Η Νταϊάν Κίτον μιλά για τους άνδρες που τη σημάδεψαν

Απόλυτα ειλικρινής είναι η Νταϊάν Κίτον στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «Then again». Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δε δίστασε να μιλήσει για τους άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της, χωρίς να αφήνει τίποτα μυστικό.

Ο Γούντι Άλεν ήταν ένας από τους μεγάλους της έρωτες. Γνωρίστηκαν το 1968 σε μια ακρόασ�� για το έργο «Ωραίος και σέξι» κι αμέσως γεννήθηκε ο έρωτάς τους. «Λατρεύαμε να βασανίζουμε ο ένας τον άλλο, τονίζοντας τις αποτυχίες μας. Με προσέβαλλε συνεχώς κι έκανα το ίδιο», γράφει στην αυτοβιογραφία της. Οι δυο τους μπορεί να χώρισαν το 1974, όμως παραμένουν ακόμα και τώρα καλοί φίλοι.

Μάλιστα στον Γούντι Άλεν οφείλει και το Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία «Νευρικός εραστής».

Εκείνη τη βραδιά θα γνωρίσει και τον δεύτερο έρωτά της, τον Γουόρεν Μπίτι. Η ίδια χαρακτηρίζει την περίοδο εκείνη «ονειρική». Μαζί του μπήκε στα μεγάλα σαλόνια και συναναστράφηκε πολλούς celebrities.

Όμως, όπως είπε κάποια στιγμή ο Μπίτι σταμάτησε να θέλει να είναι μαζί της και την παράτησε.

Ο τελευταίος μεγάλος της έρωτας ήταν ο Αλ Πατσίνο. Εκείνη τον ερωτεύτηκε τρελά από όταν συνεργάστηκαν μαζί στο «Νονό». Μάλιστα στα γυρίσματα του «Νονου 2» του ζήτησε να παντρευτούν και να δεσμευτεί απέναντί της. Εκείνος δεν το έκανε. Την έβλεπε περισσότερο σαν φίλη και όχι σαν ερωμένη. «Με τον Αλ έχασα την αυτοπεποίθησή μου», γράφει στην αυτοβιογραφία της η Κίτον, δείχνοντας έτσι πόσο πολύ πληγώθηκε από αυτή τη σχέση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top