Sage Stallone: Συντετριμμένοι οι γονείς του. Ετοιμαζόταν να παντρευτεί την επόμενη εβδομάδα

Τι αποκαλύπτει άτομο που τον είδε πριν από λίγο καιρό;;

Sage Stallone: Συντετριμμένοι οι γονείς του. Ετοιμαζόταν να παντρευτεί την επόμενη εβδομάδα

«Εκτός εαυτού» χαρακτηρίζει τον Sage Stallone άτομο που τον επισκέφτηκε λίγο καιρό πριν «φύγει» από τη ζωή.

Ο αρχηγός της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι γύρω από το πτώμα υπήρχαν μπουκάλια συνταγογραφημένα και πρόσθεσε πως «η μητέρα του ηθοποιού είναι συντετριμμένη. Προσπαθεί να τακτοποιήσει τα θέματα που εκκρεμούν, ώστε να γίνει η κηδεία σύντομα. Και ο Sylvester με τον οποίο επικοινωνήσαμε ήταν συντετριμμένος».

Ο Sage όπως σας γράψαμε στο star.gr, ετοιμαζόταν να παντρευτεί την αγαπημένη του την επόμενη εβδομάδα στο Las Vegas.

Τι δήλωσε όμως το άτομο που τον είδε πριν από λίγο καιρό;; Ο εκδότης του περιοδικού και ο Sage συνεργάστηκαν για μια φωτογράφιση τον Μάϊο και ο Rhine δήλωσε στην αστυνομία πως «κάτι είχε και φαινόταν, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι. Όταν τον επισκέφτηκα έκανε 45λεπτά για να μου ανοίξει την πόρτα. Δεν μιλήσαμε, το μόνο που είπαμε ήταν για το στήσιμο της φωτογράφισης».

Μάλιστα, ο εκδότης παρομοίασε τη συμπεριφορά του Sage με αυτήν του Ozzy Osbourne.

Και πρόσθεσε πως «δεν φαινόταν μονάχα στις εκφράσεις του προσώπου του ότι κάτι είχε, αλλά και στις κινήσεις του. Έκανε φωτογράφιση χωρίς να έχει ανοίξει την κάμερα. Μετά συνειδητοποίησε ότι δεν την είχε α��οίξει. Το δωμάτιο του ήταν σε κακό χάλι με χάπια παντού και junk food. Όταν όλοι από το γύρισμα πληροφορηθήκαμε τα νέα δεν μας έκανε καθόλου εντύπωση».

Εκείνοι όμως που έπαθαν σοκ ήταν ο δικηγόρους και ο κολλητός του φίλος, George Braunstein. Μάλιστα, ο κολλητός του αποκάλυψε πως δεν τον είχε δει ποτέ να πίνει αλκοόλ ή να παίρνει ναρκωτικά.

Χαρακτηριστικά δήλωσε πως «ποτέ, από την πρώτη ημέρα που τον γνώρισα δεν τον είδα να παίρνει ναρκωτικά. Δεν ήξερα καν ότι πίνει αλκοόλ. Δεν γνώριζα τίποτα από όλα αυτά. Περιμένω να δω τι θα δείξει η νεκροψία. Εγώ πιστεύω ότι ήταν ένα τρομερό ατύχημα ή έφυγε από κάποια άλλη αιτία. Δεν ήταν τέτοιος τύπος. Ούτε είχε τάσεις αυτοκτονίας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top