Kreayshawn: Η ράπερ που έγινε γνωστή χάρη σε εκατομμύρια κλικς στο Twitter

Τον Αύγουστο κυκλοφορεί το πρώτο της cd

Kreayshawn: Η ράπερ που έγινε γνωστή χάρη σε εκατομμύρια κλικς στο Twitter
Είναι μόλις 22 χρονών και μέσω του διαδικτύου κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Η Kreayshawn ή κατά κόσμον Νατάσα Γκέιλ Ζόλοτ έγινε διάσημη πριν ακόμα κυκλοφορήσει το πρώτο της cd και αυτό χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έγινε διάσημη μέσω του YouTube με το τραγούδι της «Gucci Gucci» που κορόιδευε τα κορίτσια που έχουν εμ��ονή με τις μάρκες και τώρα όλοι οι followers της περιμένουν με αγωνία το πρώτο της cd που θα κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου.

Η Kreayshawn γεννήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο, μεγάλωσε όμως στο Όκλαντ και πήρε την αγάπη της για το τραγούδια από τη μητέρα της. Δηλώνει θαυμάστρια της Amy Winehouse από την οποία εμπνέεται το στυλ της και λατρεύει τη Nicki Minaj και τη Lady Gaga.

Η ίδια αν και βλέπει σιγά σιγά τα όνειρά της να πραγματοποιούνται αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι τα φετίχ που έχουν συνήθως οι ράπερς, όπως τα πολυτελή αυτοκίνητα, τα κοσμήματα και τα μεγάλα σπίτια.

«Εμείς που προερχόμαστε από το γκέτο, χωρίς ένα δολάριο, αν κάνουμε χρήματα, έχουμε δύο ειδών αντιδράσεις: κάνουμε υπερβολές και σπατάλες ή όπως εγώ, αποφεύγουμε όλα αυτά επειδή ξέρουμε ότι μια μέρα μπορεί να καταλήξουμε εκεί απ’ όπου ξεκινήσαμε», λέει και απλά συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά. Να φτιάχνει ρίμες και να μιλά για όσα την απασχολούν.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top