Θα ζητήσει τεστ πατρότητας ο Balotelli για να δει αν το παιδί της Rafaela είναι δικό του!

Τη στιγμή που η ιταλίδα καλλονή είναι έτοιμη να του δώσει δεύτερη ευκαιρία!

Θα ζητήσει τεστ πατρότητας ο Balotelli για να δει αν το παιδί της Rafaela είναι δικό του!

Μεγάλο μπέρδεμα έχει προκύψει με την εγκυμοσύνη της Rafaela Fico, η οποία υποστηρίζει ότι περιμένει το παιδί του Mario Balotelli!

Όπως σας γράψαμε και χθες από το star.gr, η 24χρονη ιταλίδα καλλονή που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όχι μόνο υποστηρίζει πως το παιδί είναι του Super Mario, αλλά τονίζει πως ο άσος των γηπέδων είναι τρισευτυχισμένος πως θα γίνει μπαμπάς, και πως όχι μόνο θέλει να είναι ξανά μαζί της, αλλά κάνει μέχρι και σχέδια γάμου! Τάδε έφη η Rafaela Fico.

Γιατί ο 21χρονος Balotelli άλλα λέει σύμφωνα με τα ιταλικά sites. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Gazetta dello Sport», ο Balotelli είναι έτοιμος να ζητήσει τεστ πατρότητας για να εξακριβώσει αν το παιδί είναι όντως δικό του!

Μάλιστα οι παπαράτσι, τον τσάκωσαν μετά την ήττα της Ιταλίας από την Ισπανία, να επισκέπτεται τους γονείς του στην Brescia της Ιταλίας, εμφανώς προβληματισμένος.

Μένει να δούμε ποια είναι η αλήθεια τώρα, μιας και η 24χρονη Rafaela Fico, βγαίνει στα ξένα sites και λέει, πως «εγώ και ο Mario ξαναχτίζουμε τη σχέση μας. Τον αγαπάω, και ξέρω πόσο με αγαπάει κι εκείνος!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top