Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Δεν είμαι του one night stand. Δεν θα έλεγα με πόσες έχω “πάει"»

«Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή»

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Δεν είμαι του one night stand. Δεν θα έλεγα με πόσες έχω “πάει"»

Για την προσωπική του ζωή και την άποψη του για τις σχέσεις μίλησε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Ο ηθοποιός, αν και απέφυγε ν΄αναφερθεί στην Πηνελόπη Πλάκα με την οποία διατηρεί σχέση αυτό το διάστημα, δήλωσε πως «δεν έχω να κρύψω, αλλά ούτε και να διαψεύσω κάτι. Είμαι πάρα πολύ καλά!», ενώ όταν ο Γιώργος Λιάγκας του είπε πως είναι «ωραία κοπέλα αυτή», ο ηθοποιός απάντησε:

«Καλή είναι… εντάξει!»

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως δεν του αρέσουν οι εφήμερες σχέσεις:

«Αν κρίνω από τις μέχρι τώρα εμπειρίες μου, είμαι κάπου στη μέση. Ούτε των μακροχρόνιων σχέσεων, αλλά ούτε και της μια νύχτας. Η μεγαλύτερη μου σχέση ήταν τρία χρόνια. Η μικρότερη έξι μήνες. Δεν είμαι του one night stand».

Τονίζει ωστόσο, πως «δεν θα έβγαινα να πω με πόσες γυναίκες έχω πάει. Είναι μια εφηβική συμπεριφορά. Ένας άντρας καθώς μεγαλώνει συνειδητοποιεί πως υπάρχουν άλλες προτεραιότητες στη ζωή».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως υπήρξε περίοδος που έφτασε πολύ κοντά στο γάμο:

«Έχω φτάσει πολύ κοντά στο γάμο. Δεν έχω κάνει πρόταση γάμου, αλλά έχει περάσει από το μυαλό μου η ιδέα να περάσω τη ζωή μου με μια γυναίκα. Καμιά φορά υπάρχουν πράγματα στη ζωή, που προχωράνε σε διαφορετικούς δρόμους. Υπάρχουν άλλοι, πρακτικοί παράγοντες! Δεν σημαίνει πως υπήρχαν άλλοι προσωπικοί παράγοντες και ότι δεν ταιριάζαμε!»

Όσο για το πώς προτιμά να περνά τις διακοπές του, με παρέα και φίλους ή με τη σχέση του; λέει πως «χρειάζεται μια καλή ισορροπία. Ποτέ δεν μ΄άρεσε να είναι η αντροπαρέα που πάμε λίγο χύμα και είναι μια καφρίλα. Να υπάρχει μια ωραία παρέα. Δυο ζευγάρια μαζί… άντε να πάμε με ένα κολλητό, το πολύ δύο!»

Κάντε κλικ και δείτε το video…



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top