Jennifer Aniston: Προπονείται εντατικά στο γυμναστήριο!

Τι κάνει ώστε να διατηρεί το κορμί της;

Jennifer Aniston: Προπονείται εντατικά στο γυμναστήριο!

Fan της γυμναστικής αλλά και της υγιεινής διατροφής είναι η Jennifer Aniston.

Πού τη χάνεις πού τη βρίσκεις, σε ένα γυμναστήριο «τη βγάζει» συνεχώς η ηθοποιός το τελευταίο διάστημα, μιας και στόχος της είναι να διατηρήσει το κορμί της, και γιατί όχι; Να το κάνει ακόμα καλύτερο!

Η 43χρονη star, προπονείται εντατικά τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα, και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, το έχει πάρει θερμά το θέμα, μιας και δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ να χτίσει κορμί.

Οι παπαράτσι την πέτυχαν την ώρα που έμπαινε σε γυμναστήριο του δυτικού Hollywood, ντυμένη με αθλητικά ρούχα που αναδείκνυαν το καταπληκτικό της κορμί.

Με ένα νερό ανά χείρας, η Aniston έδειχνε αποφασισμένη να τα δώσει όλα στο γυμναστήριο.

Άλλωστε το έχει παραδεχθεί και η ίδια σε συνέντευξη της στο παρελθόν, πως «γυμνάζομαι σχεδόν καθημερινά, τουλάχιστον πέντε με έξι φορές τη βδομάδα».

Τι κάνει; «40 λεπτά είτε τρέξιμο, είτε ελλειπτικό, είτε συνδυασμό και των δυο. Μια φορά την εβδομάδα κάνω Pilates και yoga τρεις φορές την εβδομάδα. Προσπαθώ να τα συνδυάζω».

Μάλιστα αποφεύγει να ταξιδεύει πολύ αλλά και να μένει σε ξενοδοχεία, καθώς όπως λέει, κάθε φορά που το κάνει «παίρνω κιλά!»

Χώρια την υγιεινή διατροφή που ακολουθεί αποφεύγοντας τα τηγανητά. Ωστόσο δεν στερείται, μιας και υπάρχουν φορές που τρώει ο,τι θέλει και μάλιστα σε ποσότητες.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top