Έλευθερία και Ήβη:Τι λένε λίγες ώρες πρίν τον μεγάλο τελικό;

Αγχωμένες αλλά πανέτοιμες!!

Έλευθερία και Ήβη:Τι λ��νε λίγες ώρες πρίν τον μεγάλο τελικό;

Η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ήβη Αδάμου λίγες ώρες πριν από τ��ν μεγάλο τελικό του 57ου διαγωνισμού της Eurovision δηλώνουν έτοιμες να τα δώσουν όλα για όλα!!

«Μακάρι να πάνε όλα καλά ανεξαρτήτως τι θέση θα πάρουμε. Όλα ανατρέπονται σε έναν διαγωνισμό. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θέλουμε να κάνουμε τους Έλληνες να νιώσουν ότι αντιπροσωπεύουμε την Ελλάδα στο εξωτερικό», υποστηρίζει η Ελευθερία.

Ενώ προσθέτει ότι «έχει καλά τραγούδια φέτος η Eurovision. Το “Aphrodisiac” είναι ένα τραγούδι που αρέσει. Κάθε eurofan ήθελε να δει ελληνικά στοιχεία και στον ήχο και στην εμφάνιση και τα έχει! Ο Κωνσταντίνος Ρήγος έχει κάνει καλή δουλειά με το show. Δείχνουμε την ιστορία της Ελλάδας μέσα από συμβολικές φιγούρες».

Η τραγουδίστρια με χαμόγελα και αυτοπεποίθηση δηλώνει πως «είμαστε έτοιμοι για τον τελικό! Έχουμε τρία λεπτά πάνω στη σκηνή και θα βγούμε να το διασκεδάσουμε. Θα περνάνε τόσο γρήγορα αυτά τα 3 λεπτά».

Η εκπρόσωπος της Κύπρου, Ήβη Αδάμου δηλώνει πως «αν πάμε καλά θα χαρώ περισσότερο για την Κύπρο την οποία και εκπροσωπώ. Η χαρά μου θα είναι δεκαπλάσια».

Και η νεαρή τραγουδίστρια δηλώνει έτοιμη, λέγοντας «από στιγμή σε στιγμή θα πάμε για την τελευταία πρόβα. Βρισκόμαστε όλοι σε μια αγχώδη κατάσταση, αλλά είμαστε έτοιμοι! Έχουμε κάνει αρκετές φορές πρόβα και με πολύ κόσμο μπροστά».​​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top