Ληστές μπούκαραν στο σπίτι Παρθένη – Θάνου

Πώς αντέδρασε το ζευγάρι, που εκείνη την ώρα κοιμόταν;

Ληστές μπούκαραν στο σπίτι Παρθένη – Θάνου
Στον ύπνο έπιασε σπείρα διαρρηκτών τον Αλέξανδρο Παρθένη και την Κατερίνα Θάνου, όμως, λογάριαζε χωρίς τον… συναγερμό!

Το ζευγάρι κοιμόταν στο σπίτι του στη Γλυφάδα όταν οι τρεις κακοποιοί αποφάσισαν να μπουκάρουν.
Οι δράστες μπήκαν στην πολυκατοικία επί της οδού Αρκαδίας γύρω στις 06:00 το πρωί και άρχισαν να σπάνε τις κλειδαριές από τις αποθήκες των ε��οίκων.

Προνοητικός αποδείχθηκε ο Αλέξανδρος Παρθένης, που είχε συνδέσει την αποθήκη με το σύστημα συναγερμού του διαμερίσματός τους, με αποτέλεσμα να αρχίσει να χτυπάει! Παρά την ταραχή και το σοκ, το επώνυμο ζευγάρι κάλεσε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να συλλάβουν τους τρεις ληστές, που, όπως διαπιστώθηκε, ανήκουν σε συμμορία που είχε «ρημάξει» πολυκατοικίες σε Βούλα, Γλυφάδα, Βάρη, Ελληνικό και Άλιμο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρχών, οι δράστες, γεωργιανής καταγωγής, μαζί με άλλους τρεις ομοεθνείς τους που αναζητούνται, είχαν διαπράξει 91 κλοπές, με την λεία τους να περιλαμβάνει κοσμήματα, μετρητά και διάφορα αντικείμενα αξίας 120.000 ευρώ που έβρισκαν στις αποθήκες.

«Είναι όλα καλά», αρκέστηκε να δηλώσει η Κατερίνα Θάνου, επικαλούμενη το ότι είχε υπηρεσία και δεν μπορούσε να μιλήσει στο τηλέφωνο, ενώ ένοικος της πολυκατοικίας δεν έκρυψε ότι όλοι τρομοκρατήθηκαν από το συμβάν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top