ΑΥΤΗ είναι η σουίτα όπου έκαναν την πρώτη τους επέτειο Kate και William!

Έκλεισαν δωμάτιο σε… pub-ΔΕΙΤΕ την ερωτική τους φωλίτσα

ΑΥΤΗ είναι η σουίτα όπου έκαναν την πρώτη τους επέτειο Kate και William!

Τα φοιτητικά τους χρόνια θυμήθηκαν Catherine Middleton και William!

Το ζευγάρι όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, έκλεισε ένα χρόνο γάμου στις 29 Απριλίου και τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να κάνουν μια ήρεμη επέτειο γάμου, χωρίς πολλά πανηγύρια.

Πού πέρασαν την πρώτη τους επέτειο; σε pub στο Suffolk, μιας και νωρίτερα είχαν πάει σε γάμο συμμαθητή της Kate στην περιοχή.

Το δωμάτιο κόστισε 165 λίρες τη βραδιά, και πριν καταφύγουν στην ερωτική τους φωλίτσα, ήπιαν ένα ποτήρι σαμπάνιας στο bar της pub παρέα με τους καλεσμένους του γάμου που έμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Kate και William, έμειναν στο Swan Room, το οποίο διαθέτει ένα υπέρδιπλο κρεβάτι, με αιγυπτιακά βαμβακερά σεντόνια, καθώς και ένα εξίσου στιλάτο μπάνιο, με τζακούζι για… δυο!

Την επόμενη μέρα, οι δυο τους πήραν το πρωινό τους στο garden restaurant της pub, και κάπου στο μεσημέρι αναχώρησαν για τ΄ανάκτορα.

Να σημειώσουμε, πως η pub διέθετε συνολικά 34 δωμάτια, τα οποία είχαν κλειστεί για τους καλεσμένους του γάμου, με την Kate και τον William να παίρνουν το καλύτερο φυσικά.

Εκεί έμεινε και η αδερφή της Kate, Pippa, ενώ πληροφορίες στα ξένα tabloids λένε πως με το που έφτασαν εκεί, τόσο ο πρίγκιπας όσο και η Δούκισσα του Cambridge, ζήτησαν να τους φερθούν όπως σε όλους τους άλλους.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top