Σγουρά μαλλιά, αυτή είναι η σεζόν σας!

Curly beauties are back!

Λύσε τα υπέροχα σγουρά μαλλιά σου και άφησέ τα ελεύθερα. Τα φετινά beauty trends είναι με το μέρος σου. Οι σγουρομάλλες καλλονές και τα ψαλίδια για μπούκλες πήραν φωτιά στα πλαίσια της επιστροφής των 70's και των disco divas της εποχής αυτής. 

Το νέο trendy κούρεμα επιστρέφει από τα ‘90s

Τα wavy μαλλιά αγαπήθηκαν σε όλες τους τις εκδοχές και τώρα ήρθε η ώρα να το δοκιμάσουμε κι εμείς!

Εάν έχεις φυσικά σγουρά μαλλιά, για να πετύχεις τα παρακάτω look θα πρέπει πάντα να τα φροντίζεις με σαμπουάν, conditioner και μάσκες για σγουρά μαλλιά. Ακόμα, τα σπρέι λάμψης και κρατήματος της αγοράς θα σε βοηθήσουν πολύ. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξεις το κατάλληλο μακιγιάζ με το look αυτό, ώστε να δείξει απόλυτα ενημερωμένο.

Δες tips μόδας από τη Βίκυ Καγιά

Διάλεξε ποιο από τα παρακάτω look θα υιοθετήσεις.

Κορίτσι της Αναγέννησης

Έντονα σγουρά μαλλιά γύρω από το πρόσωπο με πιο ίσια αυτή που βρίσκονται στο στεφάνι του κεφαλιού. Το μακιγάζ παίζει σε εντελώς φυσικό με ροζ χείλη.

Look τοστιέρα

Κάνει comeback από τα 90's. Από τη μέση έως τις άκρες των μαλλιών φτιάχνεις κύματα στα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας το ψαλίδι μαλλιών. Επέλεξε να μακιγιάρεις τα μάτια σου για να είσαι πιο ροκ.

Chic lady

Τόλμησε να κόψεις τα σγουρά μαλλιά σου καρέ. Η μόδα θεωρεί ότι τα κοντά curly μαλλιά έχουν άποψη. Φρόντισε εδώ να έχεις φυσικό look με φροντισμένα φρύδια.

Wavy diva

Τέλεια επιλογή για τις πιο καστανές ή σκουρόχρωμες με κυματιστά (ή όχι) μαλλιά. Κάνεις χωρίστρα στο πλάι και αφήνεις τον χείμαρρο των μαλλιών σου ελεύθερο.


 

Συντάκτης: Ζωή Γκόρου

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top