Δώρα εμπνευσμένα από το ελληνικό καλοκαίρι με την σφραγίδα του «KLOSTI»!

Υπέροχα βραχιολάκια, παρεό, πετσέτες αλλά και τσαντάκια νεσεσέρ

«KLOSTI»

Το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά και όλοι αναζητούμε τρόπους να δροσιστούμε και να ανανεωθούμε ειδικά όσοι δεν έχουμε καταφέρει να αποδράσουμε από τις μεγάλες πόλεις!

Η φετινή συλλογή του «KLOSTΙ» αντανακλά τον ήλιο της Ελλάδας και έχει την μυρωδιά της ελληνικής θάλασσας! Έλα να την ανακαλύψουμε μαζί – τσάντες σε διάφορα μεγέθη, υπέροχα παρεό και πρωτότυπα κοσμήματα για να βρεις ότι θες για τον εαυτό σου αλλά, για τα παιδιά αλλά και για τα  αγαπημένα σου πρόσωπα!

Πρώτα πρώτα ανακαλύψαμε υπέροχα (και οικονομικά!) βραχιολάκια - με καραβάκια, ψαράκια, γλάρους και άλλα χαρακτηριστικά καλοκαιρινά μοτίβα είναι ασημένια αλλά και επίχρυσα, έχουν ζωηρά καλοκαιρινά κορδόνια και φοριούνται όλα μαζί!

Ιδιαίτερα επίχρυσα και επάργυρα βραχιόλια για το φετινό σου καλοκαίρι!

Την προσοχή μας κέντρισαν τα υπέροχα παρεό του «KLOSTI» – από ελληνικό βαμβακερό ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας, πολύ μαλακά και πολύ μεγάλα για να τα χρησιμοποιείς στην παραλία, στη βόλτα ακόμα και σαν μαντήλα για τα βράδια που έχει ψύχρα στο νησί!

Τα παρεό του KLOSTI είναι ιδιαίτερα και πανέμορφα!

Εξίσου πολύ αγαπήσαμε και τις πετσέτες – βελούδινες στην αφή, εξαιρετικά απορροφητικές και σε όμορφα και πρωτότυπα καλοκαιρινά σχέδια! Αν μάλιστα σου αρέσει να περνάς ώρες στην παραλία, μια καλή πετσέτα θα γίνει σύμμαχος σου, ως το καλύτερο beach blanket!

Υπέροχες, βελούδινες και ιδιαίτερες πετσέτες για σένα και για όσους αγαπάς!

Στο «KLOSTI» θα βρεις και υπέροχα καλοκαιρινά τσαντάκια/νεσεσέρ για όλα τα απαραίτητα της παραλίας ή για να οργανώσεις καλύτερα την τσάντα σου! Σε φλούο πορτοκαλί, στο μπλε της θάλασσας ή στο διακριτικό μπεζ της άμμου, τα τσαντάκια του «KLOSTI» θα βρουν την θέση τους, ενώ είναι τέλεια επιλογή και για δώρο!

Τα τσαντάκια του «KLOSTI» ταιριάζουν πάντα και παντού!

Η παραγγελία σου γίνεται εύκολα και γρήγορα στο www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795! Ότι και αν επιλέξεις έρχεται άμεσα στη διεύθυνσή σου, όμορφα συσκευασμένο για δώρο και έτοιμο να το χαρίσεις ή να το χαρείς!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top