Δήμητρα Ματσούκα: «Αν ήταν να είχα κάνει παιδί θα το είχα κάνει»

Η εκ βαθέων εξομολόγηση της «Τζάκι Κένεντι»

Για σχεδόν δύο δεκαετίες είναι το αντικείμενο του πόθου πολλών αντρών, με τις γυναίκες να παραδέχονται το σεξαπίλ που διαθέτει.

Μέσα στα χρόνια η Δήμητρα Ματσούκα έχει αποδείξει ότι εκτός από μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα είναι και μία πολύ καλή ηθοποιός, δίνοντας βάση περισσότερο στην καριέρα της παρά στην προσωπική της ζωή.

Το απόλυτο θηλυκό που πρωταγωνιστεί ως Τζάκι Κένεντι στην παράσταση «Ωνάσης, τα θέλω όλα» βρέθηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» κι εξομολογήθηκε γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει μπει στη διαδικασία να κάνει οικογένεια και παιδιά.

Η Δήμητρα Ματσούκα… σνομπάρει το Όσκαρ έναντι του Χρυσού Φοίνικα!

Δήμητρα Ματσούκα: «Έχω κάνει ψυχανάλυση αλλά δε με βοήθησε»

«Δε νομίζω ότι θα κάνω οικογένεια. Δεν έχω πει ποτέ άλλωστε ότι θα κάνω οικογένεια. Τώρα αν ήμουν με έναν άνθρωπο πολύ καλά, που τον αγαπούσα πολύ, που ήθελε πολύ να κάνει παιδιά -και δεν έχει ήδη μιας και είμαστε σε μια ηλικία, που οι άνθρωποι έχουν σχηματίσει λίγο πολύ τους κύκλους τους- μπορεί και να το σκεφτόμουν» απάντησε στη σχετική ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα.

Και συνέχισε: «Αν ήταν να κάνω παιδί θα το είχα κάνει. Ένα κορόιδο θα είχε βρεθεί και για εμένα. Μία γυναίκα που δεν έχει κάνει παιδιά είναι επιλογή της. Όταν θέλεις παιδί και είσαι γυναίκα το καταφέρνεις και βρίσκεις τον τρόπο να το κάνεις, εκτός και αν το θέλεις και υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top