Elif: Όλοι στο κτήμα είναι αναστατωμένοι από την εξαφάνιση της Elif

Νέο επεισόδιο στις 17:40 στο STAR

Όλοι στο κτήμα είναι αναστατωμένοι από την εξαφάνιση της Ελίφ και αποφασίζουν να ενημερώσουν την αστυνομία. Ο Σελίμ κατηγορεί την Αρζού για ότι συμβαίνει με την Ελίφ αλλά εκείνη δεν του απαντάει.  Ο Μουράτ παραπλανά την Τουλάι, η οποία πιστεύει πως θα συναντήσει τη Φεριντέ. Όταν βλέπει τον Βεϊσέλ θυμώνει και προσπαθεί να φύγει αλλά ο Βεϊσέλ την εμποδίζει και της κάνει πρόταση γάμου. 

Η Τουλάι πιστεύει πως ο Βεϊσέλ έχει μετανιώσει ειλικρινά για τη συμπεριφορά του και δέχεται να γίνει γυναίκα του. Η Αρζού λαμβάνει ένα μήνυμα από τον Σερντάρ, που της ζητάει να συναντηθούν στο δρόμο του δάσους για να της δώσει ένα δώρο.

Ο Σερντάρ έχει απαγάγει την Ελίφ. Η Αρζού μαθαίνει από τον Σερντάρ πως η Ελίφ δεν είναι απλά κόρη του Κενάν αλλά και η κληρονόμος της οικογένειας στην οποία ανήκει η γη με τα αποθέματα χρυσού.  Στην αρχή δεν τον πιστεύει αλλά πείθεται όταν ο Σερντάρ της δείχνει την αναφορά των ειδικών.  Οι άντρες του Νετζντέτ βλέπουν τον Σερντάρ μαζί με την Αρζού και συνειδητοποιούν πως η Ελίφ είναι στο αυτοκίνητο.  Ενημερώνουν τον Νετζντέτ και εκείνος τους διατάζει να πάρουν το κορίτσι και το κάνουν.

Ο Νετζντέτ πιάνει τον Σερντάρ να προσπαθεί να πάρει την Ελίφ από το κτήμα του και μαζί με τους άντρες τους τον χτυπούν. Ο Νετζντέτ του λέει πως του χαρίζει τη ζωή επειδή είναι ο πατέρας της Τουγτσέ αλλά τον προειδοποιεί να εξαφανιστεί. 

Η Ελίφ ικετεύει τον Νετζντέτ να την αφήσει να φύγει.  Η Τουγτσέ ανησυχεί για την Ελίφ. Η Ζεϊνέπ και η Μελέκ πιστεύουν πως κάτι κακό συμβαίνει επειδή ο Σελίμ δεν έχει επιστρέψει σπίτι.  Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ είναι χαρούμενοι επειδή γύρισε η Τουλάι και το γιορτάζουν…

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς Elif.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top