Πασίγνωστη τραγουδίστρια εξομολογείται: Έχω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η Mel B των Spice Girls πήρε υπερβολική δόση αναλγητικών

Σοκάρουν τα όσα αποκαλύπτει το πρώην μέλος των Spice Girls.

Σε ένα νέο απόσπασμα από την αυτοβιογραφία της «Brutally Honest» (σκληρά ειλικρινής), που προδημοσίευσε σήμερα η εφημερίδα «The Sun», η Mel B μίλησε ανοιχτά για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε το 2014.    

Όπως αναφέρει η «Scary Spice», κατά κόσμον Melanie Brown, πήρε υπερβολική δόση αναλγητικών, σημειώνοντας πως πίσω από «τη λάμψη της φήμης ένιωθα συναισθηματικά κακοποιημένη, αποξενωμένη από την οικογένειά μου». Σα να μην έφτανε αυτό, ένιωθε άσχημη και μισητή από τον άνδρα που είχε υποσχεθεί να την αγαπά και να την προστατεύει, τον σύζυγό και μάνατζέρ της Stephen Belafonte.    


Με τον επί μια δεκαετία σύζυγό της Stephen Belafonte

Αμέσως μετά τη λήψη των χαπιών, την εποχή που ήταν στην κριτική επιτροπή του βρετανικού «X Factor», η Mel B μετάνιωσε και έσπευσε στο νοσοκομείο. Παράλληλα αποκάλυψε ότι ένιωθε απομονωμένη από τους φίλους και την οικογένειά της και πως «ντρεπόταν υπερβολικά» να τους πλησιάσει και να ζητήσει βοήθεια μετά το συμβάν.   

Ωστόσο, η Μel B που υπέστη σοβαρή βλάβη στο συκώτι και τα νεφρά της, επανήλθε γρήγορα και εμφανίστηκε στο talent show μερικές μέρες μετά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top