Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Συγγρού: Το είχαν «παγιδεύσει» με εύφλεκτο υλικό

Στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών οι έρευνες – Διασωληνωμένη μία 24χρονη

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τις συγκλονιστικές εικόνες μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο ξενοδοχείο

Στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών ανατέθηκαν οι έρευνες για τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης σε ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Συγγρού, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να τραυματιστούν. Ανάμεσά τους και μία 24χρονη, η οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Εντατική.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η πυρκαγιά στο ξενοδοχείο παίρνει άλλη διάσταση, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις εμπρησμού.

Τα ευρήματα οδηγούν τους ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής στην υπόνοια ότι κάποιος είχε σκοπό να βάλει φωτιά σε πολλά σημεία, προκειμένου να επεκταθεί ταχύτερα στο κτήριο, αλλά για άγνωστο λόγο δεν ολοκλήρωσε την πράξη του.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έγκυρες πληροφορίες από πηγές της Πυροσβεστικής αναφέρουν πως έχουν βρεθεί στοιχεία που οδηγούν στον εμπρησμό τόσο στον 2ο όροφο του ξενοδοχείου, όσο και στον 1ο απ' όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Συγγρού: Ενδείξεις για εμπρησμό - Βρέθηκαν μπετόνια

Μία απο τις γυναίκες που τραυματίστηκαν μετά το ξέσπασμα της φωτιά στο ξενοδοχείο. Φωτογραφία: ΙnTime

Ειδικότερα, στον διάδρομο του 2ου ορόφου, μπροστά στα δωμάτια 201 και 202, βρέθηκαν άθικτα δύο πλαστικά μπετόνια με εύφλεκτο υγρό, ενώ ένα ίδιο μπιτόνι βρέθηκε και στον πρώτο όροφο.

Όπως προέκυψε από την αυτοψία στο χώρο, η φωτιά ξεκίνησε από τον διάδρομο του πρώτου ορόφου, πιθανότατα έξω από δωμάτιο, το οποίο έχει υποστεί ζημιές, όπως και ο διπλανός χώρος.

Διασώστες μεταφέρουν την τραυματισμένη γυναίκα με φορείο. Φωτογραφία: ΙnTime

Να σημειωθεί πως η Πυροσβεστική απεγκλώβισε 20 άτομα από το φλεγόμενο ξενοδοχείο. Εκτός από την 24χρονη που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ, άλλα δύο άτομα διακομίστηκαν στο Αττικό νοσοκομείο με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Πρόκειται για μία γυναίκα και έναν άνδρα, που φέρει επιπλέον κάταγμα στο πόδι,

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top