Τον Υπουργό Άμυνας τον ΗΠΑ Pete Hegseth προσκάλεσε να επισκεφθεί σύντομα την Αθήνα ο Έλληνας ομόλογός του Νίκος Δένδιας σε τηλεφωνική τους επικοινωνία.
Νίκος Δένδιας: Θα έχουμε ένα Πολεμικό Ναυτικό 10 φορές ισχυρότερο
Δένδιας και Hegseth συζήτησαν επίσης για την περαιτέρω εμβάθυνση των στρατηγικών αμυντικών σχέσεων Ελλάδος-ΗΠΑ.
Σε ανάρτησή του συγκεκριμένα στο X ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρει:
Χτύπημα ΗΠΑ στο Ιράν: Πώς έγινε η επιχείρηση «Midnight Hammer»
«Σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτείων Αμερικής, Pete Hegseth, συζητήσαμε για την περαιτέρω εμβάθυνση των στρατηγικών αμυντικών σχέσεων Ελλάδος-ΗΠΑ. Στο ανωτέρω πλαίσιο προσκάλεσα τον ομόλογό μου να επισκεφθεί σύντομα την Αθήνα».
Σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτείων Αμερικής, Pete Hegseth @SecDef, συζητήσαμε για την περαιτέρω εμβάθυνση των στρατηγικών αμυντικών σχέσεων 🇬🇷-🇺🇸. Στο ανωτέρω πλαίσιο προσκάλεσα τον ομόλογό μου να επισκεφθεί σύντομα την Αθήνα. pic.twitter.com/imCjPYaEGV
— Nikos Dendias (@NikosDendias) July 14, 2025