Δένδιας: Ευχές για ταχεία επάνοδο στον πιλότο του F-16 που κατέπεσε  

Τις ευχές του εξέφρασε και ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας 

Νίκος Δένδιας

Ευχές για ταχεία επάνοδο του πιλότου του F- 16 το οποίο κατέπεσε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στην περιοχή της Ψαθούρας, στο Αιγαίο, εξέφρασε ο  Υπουργός Εθνικής  Άμυνας Νίκος Δένδιας, παράλληλα με τα συγχαρητήρια σε όσους  συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης.     

Πτώση F-16 στη νήσο Ψαθούρα: Μεταφέρεται στο 251 ΓΝΑ ο πιλότος

«Εκφράζουμε τις πιο ειλικρινείς μας ευχές για ταχεία επάνοδο στα καθήκοντά του, στον χειριστή του μαχητικού αεροσκάφους F - 16 της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο κατέπεσε σήμερα σε θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου. Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στην επιτυχή και ταχύτατη επιχείρηση διάσωσης» ανέφερε συγκεκριμένα στην ανάρτησή του στο X o  κ. Δένδιας.   

Επικοινωνία του Τούρκου ΥΠΑΜ με Δένδια

Την ικανοποίησή του για τη διάσωση του Έλληνα πιλότου εξέφρασε και  ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Γιασάρ Γκιουλέρ, όπως δημοσιοποίησε  επίσης ο κ. Δένδιας  στο twitter.  

   

Στην ανάρτησή του ο Έλλληνας  Υπουργός Άμυνας αναφέρει: 

«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας, Γιασάρ Γκιουλέρ, μετέφερε σε επικοινωνία μας την ικανοποίησή του για την αίσια έκβαση της επιχείρησης διάσωσης του χειριστή μαχητικού αεροσκάφους F- 16 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, όπως και τις θερμές ευχές του προς αυτόν. Από την πλευρά μου ευχαρίστησα τον ομόλογό μου για το ειλικρινές ενδιαφέρον του για τον Έλληνα πιλότο».
   

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top