Εκλογές 2023: Θρίλερ με τον αριθμό των κομμάτων που μπαίνουν στη Βουλή

Οι εκπλήξεις στις κάλπες και ο γρίφος με τα ποσοστά των μικρών κομμάτων

 Ο Αντώνης Παπαργύρης της GPO για την εκλογική αναμέτρηση και τα exit polls / Βίντεο από την έκτακτη ενημερωτική εκπομπή του Star «Εκλογές 2023» με τους Σπύρο Λάμπρου και Ράνια Τραγόμαλλου

Ένα ενδεχόμενο... θρίλερ όσον αφορά τον αριθμό των κομμάτων που θα μπουν στη Βουλή αλλά και το ποια θα είναι αυτά μπορεί να δούμε στις επαναληπτικές εκλογές 2023

Εκλογική βραδιά στο Star: Στις 18:00 με τη Μάρα Ζαχαρέα

«Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση οι εκπλήξεις είναι ένα στοιχείο της βραδιάς. Το ενδιαφέρον δε θα μονοπωλήσουν το πρώτο και το δεύτερο κόμμα, θα υπάρξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στα μικρότερα κόμματα», σημείωσε στον ΑΝΤ1 ο διευθύνων σύμβουλος της MARC, Θωμάς Γεράκης. 

Εκλογές 2023: Πού θα δουν οι πολιτικοί αρχηγοί το εκλογικό αποτέλεσμα

Το ζήτημα σχετικά με το «πόσα κόμματα θα μπουν στην Βουλή» έχει απασχολήσει πολύ τις τελευταίες ημέρες και όπως ανέφερε ο Θωμάς Γεράκης, ήταν ένας γρίφος καθώς αρκετά ήταν τα κόμματα που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ήταν πολύ κοντά στο ποσοστό του 3%, το ποσοστό δηλαδή που απαιτείται για την είσοδό τους στην Βουλή.

«Ανιχνεύουμε ένα ποσοστό πολιτών που δεν ψήφισε την προηγούμενη φορά και ψηφίζει τώρα», υπογράμμισε. 

Επαναληπτικές εκλογές 2023: Στις 19:00 τα πρώτα exit polls

Μόλις κλείσουν οι κάλπες, δηλαδή στις 19:00, θα έχουμε εικόνα από το 80% των exit polls και μέχρι τις 20:00 θα έχουμε την τελική εκτίμηση, σημείωσε ο διευθυντής ερευνών της GPO Αντώνης Παπαργύρης, μιλώντας στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή του Star «Εκλογές 2023» με τους Σπύρο Λάμπρου και Ράνια Τραγόμαλλου.

Αναφορικά με τη συμμετοχή, τόνισε ότι με βάση τα πρώτα στοιχεία, δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στη συμμετοχή συγκριτικά με την εκλογική αναμέτρηση του Μαϊου, αν και δεν αποκλείεται να σημειωθεί κάποια κάμψη λόγω ζέστης.

Υπομονή μέχρι τις 19:00, λοιπόν, οπότε θα παρουσιαστεί το πανελλαδικό exit poll στην εκλογική βραδιά του Star με συντονίστρια τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top