Γεωργούλης: «Δεν είναι βίαιος, δεν ξέρω πώς έμπλεξε»

Τι λέει στο Star παιδικός φίλος του Αλέξη Γεωργούλη

Ο θόρυβος γύρω από την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη μια εβδομάδα  μετά την αποκάλυψη των μηνύσεων της καταγγέλλουσας Ε.Χ. για βιασμό και ξυλοδαρμό απο τον ευρωβουλευτή δεν εχει καταλαγιάσει. Συγγενείς και φίλοι των δύο πλευρών παίρνουν θέση στο θέμα, ενώ και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ετοιμάζεται να συνεδριάσει το επόμενο διάστημα.

Αλέξης Γεωργούλης: Δεν έχει σφραγιστεί το γραφείο του στις Βρυξέλλες  

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών καταδικαζει τη βία, εκφράζει την αλληλεγγύη του σε κάθε άτομο που πέφτει θύμα και αναμένεται να συνεδριάσει άμεσα για να αποφασίσει τις περαιτέρω ενέργειες του όσον αφορά στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του Star, βάσει καταστατικού, το ΣΕΗ δεν μπορεί να διαγράψει τον γνωστό ηθοποιό, καθώς οι καταγγελίες δεν έχουν γίνει στο σωματείο, ούτε υπάρχει καταδικαστική απόφαση εναντίον του. 

Όπως φάνηκε και απο την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετα την αποκάλυψη της υπόθεσης στην ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη, η Ε.Χ. έχει στο πλευρό της συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Πολλοί από αυτούς δεν γνώριζαν τίποτα τρία χρόνια, όπως ο θείος της, ο οποίος δήλωσε:

«Ό,τι λεει η ίδια ειναι ακριβές και αληθινό. Θέλει να προστατέψει την κοινωνία, τα άλλα κορίτσια και να καταδείξει ότι πίσω απο αγγέλους μπορεί να κρύβονται και δαίμονες. Αυτοί που έχουν συμφερον να βγει αυτή η ιστορία στον αέρα, το επεδίωξαν και την έβγαλαν».

Όσο ο Αλέξης Γεωργούλης περιμένει να δει τη δικογραφία και να προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή, οι δικοί του άνθρωποι προσπαθούν να συνέλθουν απο το σοκ. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο ευρωβουλευτής βίασε και ξυλοκόπησε γυναίκα.  

Ρώμας: «Αν ο Γεωργούλης είναι ένοχος, πρέπει να τιμωρηθεί με μεγάλη ποινή»

Τι λέει στο Star παιδικός φίλος του Αλέξη Γεωργούλη  - «Δεν είναι βίαιος, δεν ξέρω πώς έμπλεξε»

«Ο Αλέξης δεν είναι βίαιος, δεν είναι κακοποιητής. Σέβομαι και την πλευρά του θύματος, αλλά για να μαλώσεις με τον Αλέξη πρέπει να έχεις μεταπτυχιακό. Δεν έχει με κανέναν έχθρα ποτέ δεν είχε, και με τις συντρόφους του που είχε στο παρελθόν έχει τις καλύτερες σχέσεις και όλοι τον αγαπάνε. Τώρα γιατί έμπλεξε σε αυτόν τον κυκεώνα δεν μπορώ να το ξέρω. Ζούσε το όνειρό του, την καριέρα του, δεν ήξερε τίποτα απολύτως.... χωρίς να θέλω να πω κάτι μεμπτό για την άλλη πλευρά. Πιστεύω ότι η αλήθεια θα λάμψει, η δικαιοσύνη θα τα βρει για ποιον λόγο έγιναν όλα αυτά» λέει στο Star παιδικός φίλος του Αλέξη Γεωργούλη.

Στο μεταξύ  η υπόθεση Γεωργούλη διχάζει τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ηθοποιοί κρίνουν ο ένας τα λεγόμενα του άλλου και δεν αφήνουν τίποτα «να πέσει κάτω».

Υπόθεση Γεωργούλη: Η «αινιγματική» ανάρτηση της καταγγέλλουσας Ε.Χ. το 2020

Σοκαρισμένη παρακολουθεί τις εξελίξεις και η ηθοποιός Μαρια Σολωμού, 25 χρόνια μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη στο σινεμά, το θέατρο και ως φίλοι στη ζωή,  δεν μπορεί να χωνέψει τις καταγγελίες.

«Εάν υπάρχει η περίπτωση να έχει κάνει αυτά τα πράγματα ο Αλέξης, εγώ πρώτη θα τον κρεμάσω. Δεν το δέχομαι ο φίλος μου, ο άνθρωπος που έχω στη ζωή μου να το κάνει αυτό. Είμαι πάντα με το θύμα και αν το έχει κάνει αυτό θα τον “κρεμάσω ανάποδα”».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top