Δύο μηνύσεις έχει καταθέσει σε βάρος του Γεωργούλη η καταγγέλλουσα  

Πώς κινήθηκε για να «δέσει» τις κατηγορίες  

Νέες πληροφορίες αποκάλυψε σήμερα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την καταγγελία που έγινε πριν από τρία χρόνια σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη. Σύμφωνα με τα στοιχεία που μετέδωσε η ανταποκρίτρια στις Βρυξέλλες, Μαρία Ψαρά, η καταγγέλλουσα κινήθηκε προσεκτικά σε δύο μέτωπα, προκειμένου να «δέσει» τις κατηγορίες. 

Γεωργούλης: «Πάω να ενημερώσω τη μάνα μου, μην πάθει τίποτα» 

Όπως πρόσθεσε,  η Ε.Χ. έχει καταθέσει δύο μηνύσεις: Μία για βιασμό και μία για ξυλοδαρμό. Επειδή πάντα ο βιασμός είναι πιο δύσκολο να αποδειχθεί, η καταγγέλλουσα ξεχώρισε τις υποθέσεις, προκειμένου να μην καταπέσει και η κατηγορία του ξυλοδαρμού. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, όλα έχουν γίνει με προσοχή από μεριάς της, γιατί έλαβε οδηγίες από ειδικούς και σύλλογο κακοποιημένων γυναικών.

Γεωργούλης: «Το κορίτσι είχε σοβαρά χτυπήματα. Δεν είδε κανέναν για μήνες»

Η διαδικασία θα είναι μυστική και ακόμα και οι δικηγόροι του Αλέξη Γεωργούλη δε θα έχουν πρόσβαση αν δεν αρθεί η ασυλία του.  

Αλέξης Γεωργούλης: Εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά από καταγγελία εις βάρος του

Γι’ αυτό υπάρχει μια αίσθηση βιασύνης στο Ευρωκοινοβούλιο. Την Τρίτη συναντιούνται οι συντονιστές της νομικής επιτροπής, της JURI, και υπάρχει περίπτωση να οριστεί εισηγητής. Αλλιώς μπορεί να πάει στις 8/5, όταν όλα δείχνουν ότι θα υπάρχει έκτακτη συνεδρίαση της JURI.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top