Θεοδωρικάκος για Σοϊλού: Ποτέ δε θα δεχόμασταν τρομοκράτες στο έδαφός μας

Οικονόμου: Η χώρα έχει σταθερή στάση απέναντι στην τρομοκρατία

«Η Ελλάδα φυλάσσει πάρα πολύ καλά τα σύνορά της και κανείς δεν μπορεί να μπει παράνομα στη χώρα. Άρα, ουδέποτε θα δεχόταν τρομοκράτες στο έδαφός της», ξεκαθάρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος / Βίντεο: Σκάι

Ξεκάθαρη απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις του Σουλεϊμάν Σοϊλού έδωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος υπογράμμισε πως η χώρα μας ποτέ δε θα δεχόταν τρομοκράτες στο έδαφός της.

«Η Ελλάδα φυλάσσει πάρα πολύ καλά τα σύνορά της και κανείς δεν μπορεί να μπει παράνομα στη χώρα. Άρα, ουδέποτε θα δεχόταν τρομοκράτες στο έδαφός της», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Κωνσταντινούπολη: Μια Ελληνίδα ανάμεσα στους τραυματίες από την έκρηξη

«Η Ελλάδα είναι από θέση αρχών ενάντια σε κάθε τρομοκρατική πράξη, όπου κι αν συμβαίνει και εναντίον οποιουδήποτε κι αν στρέφεται», σημείωσε και πρόσθεσε: «Τα σύνορα της Ελλάδας φυλάσσονται με υποδειγματικό τρόπο. Το γνωρίζουν καλά οι γείτονές μας».

Τουρκία: Οι πιο πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων ετών

«Δεν είμαστε εχθροί κανενός. Θέλω να εκφράσω ότι δεν έχουμε τη δύναμη να αντέξουμε την προδοσία. Οι επιχειρήσεις συνεχίζονται. Αν δεν τους έπιαναν, θα είχαν διαφύγει λαθραία στην Ελλάδα σήμερα», είπε ο Τούρκος υπουργός για τις συλλήψεις που έγιναν για τους δράστες της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη.

Οικονόμου: Η χώρα έχει σταθερή στάση απέναντι στην τρομοκρατία

«Η χώρα έχει ανοιχτό μέτωπο με κάθε έκφανση της τρομοκρατίας παντού στον κόσμο» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας σε ερώτηση για τις δηλώσεις του Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Κωνσταντινούπολη: Τα έξι πρόσωπα της τραγωδίας - Αυτά είναι τα θύματα

Ο κ. Οικονόμου σημείωσε πως η ελληνική κυβέρνηση είναι σταθερά απέναντι σε κάθε τρομοκρατική πράξη.

«Η χώρα έχει ανοιχτό μέτωπο με κάθε έκφανση της τρομοκρατίας παντού στον κόσμο», ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου / Βίντεο: Open

«Αυτά που συνέβησαν στην Κωνσταντινούπολη είναι αποτρόπαια και απολύτως καταδικαστέα» υπογράμμισε, εκφράζοντας παράλληλα τα ειλικρινή συλλυπητήρια της κυβέρνησης στον τουρκικό λαό και στην τουρκική κυβέρνηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top