«Μάχη» στη Βουλή για το γεύμα στην Ικαρία: Τι απάντησε ο Λιβάνιος σε ΣΥΡΙΖΑ

Για διαστρέβλωση κατηγόρησε ο υφυπουργός την αξιωματική αντιπολίτευση 

Αντιπαράθεση και στη Βουλή για το ζήτημα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία, ύστερα και από τη σχετική ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, την οποία κατέθεσε στον πρωθυπουργό. 

Κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για το γεύμα Μητσοτάκη σε Ικαρία

«Στην Ικαρία ο πρωθυπουργός την ώρα που όλοι οι πολίτες είναι μέσα,  ο κ. Μητσοτάκης παραβιάζει τα μέτρα ως άλλος Λουδοβίκος,  αλαζών, και  τρώει σε μπαλκόνι βουλευτή του» υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, ο οποίος επικαλέσθηκε και βίντεο που κυκλοφορεί στα social media. «H κυβέρνηση έχει άλλες προτεραιότητες, ο πρωθυπουργός έτρωγε ανέμελος στην Ικαρία» υποστήριξε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αναστασία Γκαρά. 

Από το εμβόλιο στην κάλπη: Γιατί ο Covid-19 κρίνει τον χρόνο των εκλογών 
 

Απαντώντας ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θεόδορος Λιβάνιος διέψευσε ότι υπήρξε «πλήθος αποδοκιμασιών» και πρόσθεσε:  «15 άτομα ήταν. Ο πρωθυπουργός πήγε στην Ικαρία με τη συγκεκριμένη εκλογική παράδοση, τους άκουσε, πήρε ψήφισμα και έγινε κουβέντα σε πολιτισμένο επίπεδο». Όπως πρόσθεσε και για στο γεύμα  «ούτε 50 άτομα ήταν ούτε 70. 

Στεφανάδης για το τραπέζι στην Ικαρία με Μητσοτάκη: Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΩΝΗ 

Απαντώντας επίσης σε σχετική ερώτηση, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη  ανέφερε κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών: 

«Ο πρωθυπουργός έχει λάβει εδώ και καιρό την απόφαση να επισκέπτεται την ελληνική περιφέρεια για να εκπέμψει το μήνυμα ότι βρίσκεται κοντά στους πολίτες σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες και οι πολίτες δεν είναι ξεχασμένοι και μόνοι. Ο πρωθυπουργός θα συνεχίσει αυτές τις περιοδείες, είναι συνειδητή του απόφαση να επισκέπτεται ελληνικά χωριά και νησιά. Εικόνες σαν αυτές που είδαμε στην Ικαρία ακυρώνουν την ουσία της επίσκεψης και στην ουσία θα ήθελα να μείνουμε».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top