«Πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ - κυβέρνησης για το βίντεο «μένουμε χωρίς σπίτι» 

Πέτσας: Έπαιξαν τη  χώρα στα ζάρια και ζητάνε και τα ρέστα  

«Πόλεμο» με τη ΝΔ προκάλεσε το ειρωνικό βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ «Πτωχευτικός Νόμος ΝΔ: Μένουμε χωρίς σπίτι».  Το βίντεο κυκλοφόρησε στα social media o ΣΥΡΙΖΑ μία μέρα μετά την απόρριψη από την κυβερνητική πλειοψηφία της Βουλής της πρότασης μομφής που κατέθεσε κατά του Χρήστου Σταϊκούρα και το ανάρτησε και ο  Αλέξης Τσίπρας. 

Βουλή: Αντιπαράθεση για την πρόταση μομφής κατά Σταϊκούρα  

Στο ειρωνικό βίντεο περιγράφεται μάλιστα τι θα πάθει ο…  Κυριάκος με το νέο νομοσχέδιο.

Σχολιάζοντας το βίντεο ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας  ανέφερε: 

Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας κατά του Σταϊκούρα με 158 «όχι»

«Αφού η συζήτηση που ανεύθυνα και καιροσκοπικά προκάλεσαν στη Βουλή κατέληξε σε μπούμερανγκ, αποφάσισαν να ριχτούν στη λάσπη και στις προσωπικές ύβρεις. Και κατρακύλησαν έτσι σε μια νέα πολιτική αθλιότητα.

Η αλήθεια όμως που ξέρουν όλοι οι πολίτες είναι ότι ο κ. Τσίπρας έκλεισε τις τράπεζες με το τυχοδιωκτικό δημοψήφισμα, κόστισε 40 δισ. ευρώ στους Έλληνες φορολογούμενους και τους μικρομετόχους με την τρίτη αχρείαστη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, έκανε πάνω από 25 χιλιάδες πλειστηριασμούς κατοικιών και θέσπισε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Έπαιξε τη χώρα στα ζάρια τζογάροντας τη δημόσια περιουσία, τα εισοδήματα και τα σπίτια των Ελλήνων. Κι έχει τέτοιο θράσος ώστε ζητάει και τα ρέστα».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top