ΝΔ: Ο Τσίπρας να διαγράψει τον Παππά ή να αναλάβει την ευθύνη              

«Θράσος να ισχυριστεί ο πρώην υπουργός ότι εννοούσε τα λεφτά του Μιωνή»   

Η συνέντευξη του Νίκου Παππά στο Mega η οποία προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ                                
 

Να διαγράψει τον Νίκο Παππά από τον ΣΥΡΙΖΑ ή να αναλάβει την ευθύνη καλεί τον Αλέξη Τσίπρα η ΝΔ,  σε ανακοίνωσή της για τα όσα δήλωσε ο κ. Παππάς στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Mega.     

Παππάς: Γιατί είδα τον Μιωνή - Δεν ήξερε ο Τσίπρας για τη συνάντηση  

Η ΝΔ χαρακτηρίζει επίσης «θλιβερή» την τηλεοπτική εμφάνιση του κ. Παππά, ενώ κάνει και λόγο και  για «θράσος να ισχυριστεί πως όταν έλεγε στον κ. Μιωνή πως “κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά” εννοούσε τον ίδιο τον κ. Μιωνή». 

Οι «καυτοί διάλογοι» με τον Παππά που κατέθεσε ο Μιωνής   

Η ΝΔ αναφέρει συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της: 

Παπαγγελόπουλος: Διαχώρισε τη θέση του για τη Μαρέβα λένε πηγές της ΝΔ

«Ο κ. Παππάς με τη σημερινή θλιβερή τηλεοπτική εμφανισή του, μόνο για ένα πράγμα έπεισε: για την ενοχή του. Προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπάθησε να "πουλήσει" φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Η μόνη αλήθεια που είπε ήταν ότι η φωνή είναι η δική του. Λέει ότι η συνάντηση έγινε κατόπιν αιτήματος του Ισραήλ. Το περιεχόμενο της συνομιλίας, όμως, άλλα λέει. 

Τι σχέση έχει το υποτιθέμενο αίτημα του  Ισραήλ  με τον Παπαγγελόπουλο, την Τουλουπάκη, τα λεφτά,  τα "μαγαζιά" και την στοχοποίηση της κας Μαρέβα Γκραμπόφκσι-Μητσοτάκη; 

Ο κ. Παππάς είχε το θράσος να ισχυριστεί πως όταν έλεγε στον κ. Μιωνή πως «κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά» εννοούσε τον ίδιο τον κ. Μιωνή τον οποίο είχε μπροστά του. Αλλά του μιλούσε σε τρίτο πρόσωπο.... 

Οσο για το «μαγαζί»; Κατάπιε τη γλώσσα του ψελίζοντας κατι ακαταλαβίστικα. Ο κ.Τσίπρας έχει μόνο δύο επιλογές. Είτε θα διαγράψει τον στενό συνεργάτη του  κ. Παππά, είτε θα αναλάβει την ευθύνη του παρακράτους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top