Η κυβέρνηση ζητά τη διαγραφή Παππά από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πέτσας: Θα απαντήσει ο κ. Τσίπρας εάν γνώριζε την ύπαρξη παρακράτους;

Τη διαγραφή του Νίκου Παππά από τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε, με δήλωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μετά τον σάλο, που προκλήθηκε από το υπόμνημα του Σάμπι Μιωνή στην προανακριτική επιτροπή.

«Εικοσιτέσσερις ώρες μετά την αποκάλυψη ενός αδίστακτου παρακράτους επί των ημερών της διακυβέρνησής του ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να σιωπά. Τα ερωτήματα, όμως, είναι αμείλικτα. Γνώριζε την ύπαρξη παρακράτους ο κ. Τσίπρας; Αν ναι, τι έκανε γι' αυτό; Ενημερώθηκε από τον κ. Παππά τότε υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησής του και πιο στενό του συνεργάτη;», είπε ο κ. Πέτσας.

Πολιτική θύελλα από τις αποκαλύψεις Μιωνή σε προανακριτική

«Σε κάθε περίπτωση ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στους κανόνες της Δημοκρατίας οφείλει να διαγράψει άμεσα τον κ. Παππά από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας Σάμπι Μιωνής κατέθεσε τη Δευτέρα 22 Ιουνίου με υπόμνημα στην προανακριτική επιτροπή, το οποίο συνοδευόταν από ηχητικό ντοκουμέντο.

Νέα κόντρα για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τους δημοσιογράφους

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή, στην συνομιλία που είχαν με τον Νίκο Παππά σχετικά με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο του είχε αναφέρει: «ο Παπαγγελόπουλος έχει τη δική του ατζέντα» και ότι «ξέρω, καταλαβαίνω και μαθαίνω» ότι «κάποιοι βγάζουν λεφτά, πολλά λεφτά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top