Πέτσας: Να συνεχίσουμε να δείχνουμε ατομική ευθύνη και συλλογική ωριμότητα

Τι δήλωσε κατά την παρουσίαση του σχεδιασμού στην Υγεία και τον Τουρισμό  

Την ανάγκη να συνεχίσουμε να δείχνουμε ατομική ευθύνη και συλλογική ωριμότητα για τον Covid -19 επισήμανε o κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κατά την παρουσίαση των σχεδίων για την ενίσχυση των υγειονομικών δομών στα νησιά και το άνοιγμα του τουρισμού, από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, αντίστοιχα.      

Κικίλιας: Έτσι θα ενισχύσουμε τις δομές υγείας στα νησιά το καλοκαίρι

«Το σχέδιο που παρουσίασε ο υπουργός Υγείας υπενθυμίζει πόσο σημαντική είναι η δουλειά που κάνει όλα το προσωπικό του υπουργείου Υγείας και των άλλων συναρμόδιων υπουργείων ώστε να μπορέσουμε να απολαμβάνουμε όλοι ένα ασφαλές καλοκαίρι ιδίως φέτος με τη εξέλιξη της πανδημίας. Σε όλους εμάς υπενθυμίζει την ανάγκη να συνεχίσουμε να δείχνουμε ατομική ευθύνη και συλλογική ωριμότητα», τόνισε ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος, μετά την ανακοίνωση του σχεδίου για την ενίσχυση των υγειονομικών δομών στα νησιά από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Θεοχάρης: Ανοίγει 1η Ιουλίου ο τουρισμός σε όλα τα αεροδρόμια και λιμάνια

Επίσης, μετά την παρουσίαση το σχέδιο για το άνοιγμα του τουρισμού από τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, ο κ. Πέτσας ανέφερε:  «Ανοίγουμε τις πύλες μας στον κόσμο αλλά είναι φανερό ότι δεν τελειώσαμε με τον κορονοϊό. Με σχέδιο προχωρούμε ώστε να έχουμε υλοποιήσει την πρώτη μας προτεραιότητα που είναι η ασφάλεια για κατοίκους και επισκέπτες».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top