Μιχαηλίδου: Να αποφεύγουν να μπαίνουν στα νηπιαγωγεία οι γονείς

Θα κυκλοφορήσει και εγκύκλιος με τις προδιαγραφές λειτουργίας

Εγκύκλιος με τις προδιαγραφές λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών, που ανοίγουν τη Δεύτερα, θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ώρες, όπως είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Όπως είπε η υφυπουργός Εργασίας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, συμμερίζεται τις ανησυχίες, που μπορεί να υπάρχουν, καθώς τα παιδιά είναι πολύ μικρά για να πειθαρχήσουν σε κανόνες, αλλά επεσήμανε πως οι ειδικοί λοιμωξιολόγοι εμφανίζονται βέβαιοι ότι θα κυλήσουν ομαλά.

Ολοήμερα σχολεία: Θα φεύγουν νωρίτερα από τη δουλειά τους οι γονείς

Σύμφωνα με την ίδια, οι γονείς θα πρέπει να αποφεύγουν να μπαίνουν μέσα στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και να μη δίνουν παιχνίδια από το σπίτι στα παιδιά.

Έως 26 Ιουνίου δημοτικά και νηπιαγωγεία – Πώς θα λειτουργούν

Θα υπάρχουν, όπως, είπε, οδηγίες και για τους εργαζομένους, όσον αφορά την τήρηση αποστάσεων ανάμεσα στα παιδιά, αλλά και ο τρόπος που θα μπορούν να μοιράζονται αντικείμενα και να παίζουν.

Παιδικοί σταθμοί: Έτσι θα επαναλειτουργήσουν από την 1η Ιουνίου

«Για παράδειγμα, ζητούμε από τους νηπιαγωγούς να διασφαλίσουν πως κάθε γκρουπ παιδιών να παίζει με τη δική του μπάλα», είπε η κα Μιχαηλίδου.

Η κυρία Μιχαηλίδου αναφέρθηκε και στις εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά, τονίζοντας πως σε λίγες μέρες θα γίνουν ανακοινώσεις, ενώ τα σχετικά voucher θα δοθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top