Ξανά στην Αίγινα πήγε ο Γιάνης Βαρουφάκης!  

Έκανε την «απειλή» του από τη Βουλή πράξη  

Με το πλοίο «Αχαιός» έφτασε στην Αίγινα σήμερα το  απόγευμα ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 Γιάνης  Βαρουφάκης, αναχωρώντας στις 4.30 μ.μ. από το λιμάνι του Πειραιά, όπως είχε προειδοποιήσει νωρίτερα από τη Βουλή. 

Υπενθυμίζεται ότι πριν τρεις εβδομάδες είχε ξεσπάσει σάλος όταν ο κ. Βαρουφάκης είχε βρεθεί στην Αίγινα, με τον ισχυρισμό ότι πρόκειται για τη μόνιμη κατοικία του, αν και αυτό δεν αναφέρεται στη φορολογική του δήλωση, ενώ είχε αρνηθεί τον έλεγχο των εγγράφων του από τους λιμενικούς. 

Στην Αίγινα ο Βαρουφάκης παρά τα μέτρα! – Τι απαντά ο ίδιος

Αυτή τη φορά πάντως ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 περίμενε τους λιμενικούς να απολυμάνουν το αυτοκίνητο, όπως γίνεται για όλους πλέον,  ενώ στο λιμάνι βρισκόταν και  ο δήμαρχος του νησιού   Γιάννης Ζορμπάς 

Νωρίτερα ο κ. Βαρουφάκης είχε εμφανιστεί στη Βουλή και ενημέρωσε την πρόθεση του να επιστρέψει στο νησί με το πλοίο των 16.30. «Το λέω σε όσους θέλουν και πάλι να οργανώσουν προβοκάτσιες» ανέφερε.

Μιλώντας νωρίτερα στην  Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση για τα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζόμενων, ο κ. Βαρουφάκης ανέφερε:  «Εγώ τώρα επιστρέφω στην Αίγινα. Το λέω σε όσους θέλουν και πάλι να οργανώσουν προβοκάτσιες. Τους ενημερώνω ότι στις 4.30 αναχωρεί το πλοίο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top